Økologisk Supermarked forærer varerne væk – pris: 0 kroner!

For at bekæmpe madspild har netbutikken ”Økologisk Supermarked” besluttet sig for at sælge varer, der snart har udløbsdato eller beskadiget emballage til stærk nedsat pris. Og er de meget tæt på sidste salgsdato, så gives varerne simpelthen væk!

Pris: 0 kroner.

05.11.2014

Sponseret

Dennis Friis Thaagaard, Sustainor

”Jeg har været i kontakt med alle vores største leverandører, og de ringer nu tilbage til mig hver gang de har varer, der nærmer sig sidste salgsdato, eller hvor emballagen er beskadiget. Jeg køber dem typisk til halv pris, og sælger dem videre til halv pris”, udtaler direktør Johnny Thaagaard, direktør for Økologisk Supermarked.

”Vi har valgt at forære varer tæt på datoen væk, altså sætte dem til GRATIS i netbutikken. Det skaber lidt røre.”, fortsætter Johnny Thaagaard, som har haft Økologisk Supermarked siden 2010.

Konceptet er helt igennem bæredygtigt. Leverandørerne og grossisterne får ryddet op på hylderne. Og i stedet for at smide varerne væk, når de er ved at være for gamle eller ridsede, kan de nu sælge dem og endda få en fortjeneste. Økologisk Supermarked får en øget omsætning og får en fornuftig avance på de fleste varer – altså bortset fra dem de giver væk! Og kunderne er ovenud lykkelig for at få de samme gode varer til stærkt nedsatte priser. Og de gratis varer, som sættes først på netbutikkens hylder, rives væk. Og endelig – og vigtigst af alt – nedbringes madspildet kraftigt. Nu sælges og anvendes en masse fødevarer, der ellers ville være blevet smidt i containeren. Det gavner naturen og klimaet i stor stil.

For at så mange som muligt skal få fornøjelse af netbutikkens gratis gaver, er der sat en maksimum på 1-5 gratis varer per kunde.

”For yderligere at minimere madspildet hjemme hos forbrugerne, har vi fjernet alle flerstykspriser i vores butik. Altså ikke flere “Ta 3 stk og spar.. priser”. Vi har reduceret prisen så etstyksprisen er den absolut billigste.”, udtaler Johnny Thaagaard.

Med de gratis varer har Økologisk Supermarked nu for alvor meldt sig ind i kampen mod madspild. Økologisk Supermarked har fået støtte af Sustainor, der arbejder med bæredygtighed i danske virksomheder.

Om Økologisk Supermarked

Økologisk Supermarked er en netbutik med fokus på økologiske fødevarer og andre økologiske produkter af høj kvalitet. Der er mulighed for afhentning på adressen i Vanløse, hvis man vil spare portoen. Netbutikken har eksisteret siden 2010.

For yderligere information:

Direktør Johnny Thaagaard, Økologisk-Supermarked.dk
Nymindevej 8, 2720 Vanløse
Tel: 50 42 77 72
www.okologisk-Supermarked.dk
info@okologisk-Supermarked.dk

18.09.2023Sustainor

Sponseret

Sustainor Backbone opgør enkelt og hurtigt scope 1+2+3 udledningerne

15.05.2023Sustainor

Sponseret

En bølge af grønne krav er på vej fra EU – er jeres virksomhed klar?

15.05.2023Sustainor

Sponseret

ESG-software kommer især landets SMV-virksomheder til gavn

20.02.2023Sustainor

Sponseret

Sådan minimerer du risikoen fra dine leverandører

06.02.2023Sustainor

Sponseret

Vi søger 10 testvirksomheder, som gratis vil prøve Sustainor Backbone det næste år.

29.03.2021Sustainor

Sponseret

Kan man lave en skarp CSR strategi på 4-5 måneder - udelukkende via online rådgivning?