Airmaster A/S

www.airmaster.dk

  • 98 62 48 22
  • Industrivej 59, 9600 Aars

Branche/Sektor:

Fremstillingsvirksomhed

Om

Indeklima i verdensklasse...tænk, hvis vi kunne udvikle ventilationsanlæg, som tog hensyn til vores adfærd, behov og velbefindende, og samtidig kunne være en del af den helt rigtige energiløsning til fremtidens sanerings- og byggeprojekter.Det var opgaven og forretningsideen som Henrik Stæhr og Kim Jensen formulerede i 1991, da de etablerede Airmaster A/S i Aars. Og ja, det lykkedes. Airmaste… Læs mere  

Om

Indeklima i verdensklasse
...tænk, hvis vi kunne udvikle ventilationsanlæg, som tog hensyn til vores adfærd, behov og velbefindende, og samtidig kunne være en del af den helt rigtige energiløsning til fremtidens sanerings- og byggeprojekter.
Det var opgaven og forretningsideen som Henrik Stæhr og Kim Jensen formulerede i 1991, da de etablerede Airmaster A/S i Aars.
 
Og ja, det lykkedes. Airmaster tilbyder i dag et bredt sortiment af decentrale ventilationsanlæg, hvor dyre og energikrævende kanalføringer er erstattet med energieffektive og fleksible helhedsløsninger, uden unødig energiforbrug.
 
Høj ydelse og lavt energiforbrug, intelligent behovsstyring, og et meget lavt lydniveau bringer Airmasters ventilationsanlæg i verdensklasse.
 

Kontaktpersoner

Kim Jensen

Adm. direktør

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere