All Ears Telemarketing

all-ears.dk

Branche/Sektor:

Andre Serviceydelser

Om

Vores mission: at levere Danmarks bedste telemarketing-ydelser ved at uddanne og ansætte mennesker med synshandicap.

Lutter ører
All Ears betyder på dansk at være lutter ører. Det er en grundlæggende værdi for vores virksomhed og vores koncept, og noget vi tilstræber på mange niveauer i vores virke. Mennesker med synshandicap har en særlig evne til at være nærvæ…

Læs mere  

Om

Vores mission: at levere Danmarks bedste telemarketing-ydelser ved at uddanne og ansætte mennesker med synshandicap.

Lutter ører
All Ears betyder på dansk at være lutter ører. Det er en grundlæggende værdi for vores virksomhed og vores koncept, og noget vi tilstræber på mange niveauer i vores virke. Mennesker med synshandicap har en særlig evne til at være nærværende i en samtale – en særlig evne til at være lutter ører.

For os er der intet modsætningsforhold mellem forretning og socialt ansvar. Hos os er de to hinandens forudsætninger. Vi skal som virksomhed konkurrere på pris, kvalitet og resultater. Her er vores medarbejderes særlige kompetencer essentielle.

Kontaktpersoner

Connie Hasemann

Direktør

Jobs

Ledertalent til supervisor-stilling for kampagner, der gør en forskel

Tør du gå forrest og vise vejen? Kan du motivere og lede et team af konsulenter på vejen mod succes? Har du lyst til at være med til at gøre en forskel, mens du tager næste skridt op i karrieren? Så kan du meget vel være den, vi søger som supervisor!

Frist: 21.08.2017 Københavnsområdet

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere