All Ears Telemarketing

all-ears.dk

Branche/Sektor:

Undervisning

Om

Vores mission: at levere Danmarks bedste telemarketing-ydelser ved at uddanne og ansætte mennesker med synshandicap.

Lutter ører
All Ears betyder på dansk at være lutter ører. Det er en grundlæggende værdi for vores virksomhed og vores koncept, og noget vi tilstræber på mange niveauer i vores virke…

Læs mere  

Om

Vores mission: at levere Danmarks bedste telemarketing-ydelser ved at uddanne og ansætte mennesker med synshandicap.

Lutter ører
All Ears betyder på dansk at være lutter ører. Det er en grundlæggende værdi for vores virksomhed og vores koncept, og noget vi tilstræber på mange niveauer i vores virke. Mennesker med synshandicap har en særlig evne til at være nærværende i en samtale – en særlig evne til at være lutter ører.

For os er der intet modsætningsforhold mellem forretning og socialt ansvar. Hos os er de to hinandens forudsætninger. Vi skal som virksomhed konkurrere på pris, kvalitet og resultater. Her er vores medarbejderes særlige kompetencer essentielle.

Kontaktpersoner

Connie Hasemann

Direktør

Jobs

Bliv fundraiser og gør en forskel i en international anerkendt socialøkonomisk virksomhed

Har du lyst til at arbejde med fundraising for en række af Danmarks største humanitære organisationer sammen med nogle af Danmarks mest erfarne fundraisere på telefonen? Så er du måske en af dem, vi søger.

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere