02.02.2016 | Navnenyt

All Ears Telemarketing styrker bestyrelsen

Jesper Søndergaard, Birgitte Mogensen og Ib Paaskesen er nye bestyrelsesmedlemmer i All Ears

All Ears Telemarketing, som gennem 20 år har skabt jobs til synshandicappede, har styrket bestyrelsen med tre nye medlemmer, som her forklarer, hvorfor de har valgt at være en del af All Ears bestyrelse:

Jørgen Søndergaard, Forskningsleder, SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd:

“All-Ears forener to ting, jeg synes er vigtige: 1. Et menneskesyn, der handler om at mennesker med handicap skal have mulighed for at deltage i arbejdslivet og bidrage til værdiskabelsen i en erhvervsvirksomhed. 2. En ledelse med ambitioner om at udvikle virksomheden på et sundt forretningsmæssigt grundlag.”

Birgitte Mogensen, Indehaver, Board management:

“Jeg valgte at indtræde i All Ears’ bestyrelse, fordi det giver mening at have et samfund og et erhvervsliv, der favner erhvervsmæssig mangfoldighed. Visionen i All Ears understøtter en udvikling med større erhvervsmæssig mangfoldighed. Via bestyrelsesarbejdet vil jeg gerne bidrage til, at der skabes jobs og jobmuligheder for alle – også for mennesker med synshandicap. Til gavn for både medarbejdere, erhvervslivet og samfundet.”

Ib Paaskesen, Indehaver, Paaskesen ApS:

“Jeg har stor respekt for, at der etableres virksomheder, som forener forretning og socialt ansvar. All Ears tilbyder meningsfuld beskæftigelse til mennesker, der ofte vil have svært ved at skaffe sig et job, og er samtidig en kommerciel virksomhed, der bidrager positivt til samfundsøkonomien. Der skabes således en uvurderlig win-win situation, som jeg er glad for at være en del af og have mulighed for at være med til at videreudvikle.”

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere