Arkitema Architects

arkitema.com/da

Branche/Sektor:

Bygge- og anlægsvirksomhed

Om

Hos Arkitema Architects er vi bevidste om det ansvar, der følger med vores størrelse. Vi arbejder målrettet og strategisk med CSR, både i samarbejdet med vores kunder og internt i virksomheden.

Vi har arbejdet med bæredygtighed som en grundlæggende og integreret del af vores projekter gennem en årrække. Målet med vores rådgivning er, at sætte bæredygtighed højt på dagsordenen for at reduc…

Læs mere  

Om

Hos Arkitema Architects er vi bevidste om det ansvar, der følger med vores størrelse. Vi arbejder målrettet og strategisk med CSR, både i samarbejdet med vores kunder og internt i virksomheden.

Vi har arbejdet med bæredygtighed som en grundlæggende og integreret del af vores projekter gennem en årrække. Målet med vores rådgivning er, at sætte bæredygtighed højt på dagsordenen for at reducere klimaforandringerne og sikre værdiskabende helhedsløsninger for vores projekter. Derfor stræber vi efter at skabe arkitektur, der forener bæredygtighed, brugbarhed, bygbarhed og æstetik i en vellykket balance. Et vigtigt redskab hertil er vores bæredygtighedsmodel, som forener disse 4 fagligheder i et dialogværktøj som kan anvendes til at definere projektets ambitionsniveau og fokusområder - både internt og i dialogen med vores kunder. Vi har desuden et særligt forretningsområde som tilbyder specialiseret rådgivning om bæredygtigt byggeri, herunder certificering i relation til DGNB og Active House samt skræddersyede strategier og undervisning.

Samtidig arbejder vi aktivt med at minimere forbruget af energi og papir på vores kontorer samt at reducere vores samlede CO2-emission. Hos Arkitema Architects har vi høje etiske standarder, som går hånd i hånd med gode medarbejderforhold for vores 500 medarbejdere i Norden. Vi har et arbejdsmiljø, hvor ansvar og indflydelse, frihed og respekt er gennemgående værdier i alle led af virksomheden.

Kontaktpersoner

Rikke Bjerregaard Orry

Head of Sustainability

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere