Bærdygtig produktion

Klima, miljø og energi

Bæredygtig kollektion af arbejdstøj til sundhedssektoren

Komplet kollektion af T-shirts, polo-trøjer, veste og bukser produceret bæredygtigt, så det kan indgå i en cirkulær økonomi. Fokus er holdt på høj komfort og klædeligt snit, der passer til arbejdsopgaverne i sundhedssektoren.

Indhold fra partner

Supply chain

Dansk designer producerer armbånd i Afrikas største slum

Smykkedesigner Helle Vestergaard Poulsen, der står bag brandet ANNI LU, har netop lanceret en række armbånd, der bliver produceret af kvinder i Afrikas største slum. Det sikrer dem arbejde og faglig udvikling, så de kan forsørge sig selv og deres børn.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Undgå at skulle skifte hele belysningen igen om få år: Kun få er klar til næste generation LED

LED belysningen har gennemgået en stor udvikling inden for det seneste årti, men det er ingenting i forhold til den udvikling, som vi står overfor. Desværre er det de færreste indkøbere, som tager højde for dette i deres valg af belysning. Derfor risikerer mange at skulle stå overfor at udskifte hele deres belysning igen inden for få år.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Dagligvarebutikker tager bæredygtigt ansvar

Konventionel produktion af palmeolie går ud over både regnskove og truede dyrearter. Det har fået Dansk Erhverv og en række dagligvarebutikker og grossister til at skride til handling for at sikre produkter med bæredygtigt produceret palmeolie i de danske butikker.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere