Medarbejder

Bæredygtige iværksættere frygter for at fejle som ledere

Det er ikke altid nemt at være social eller bæredygtig iværksætter. I deres søgen efter kapital og forretningssupport oplever de nemlig, at de bliver mødt af større barrierer end de traditionelle iværksættere, viser ny undersøgelse.

Klima, miljø og energi

Dansk virksomhed kåret som bedst for verden og den globale modeindustri

I en branche, hvor “fast fashion” er dominerende, bliver den danske læderjakke producent og B Corp Better World Fashion nu hyldet for at skabe en virksomhed, hvor bæredygtighed og ansvarlighed er en fuldstændig integreret del af kerneforretningen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Konference om fremtidens fokus for MUDP-midlerne

Bestyrelsen for det Miljøteknologiske Udviklings- og Demonstrations Program (MUDP) inviterer virksomheder, politikere og organisationer til konference om fremtidens miljøteknologiske løsninger.

Indhold fra partner

Samfund

Bæredygtighed og kunstig intelligens – potentiale og (mulige) problemer

Der er store muligheder i computerkraft og kunstig intelligens, når det kommer til at styrke bæredygtigheden på en lang række områder. Men flere spørgsmål melder sig også; kan en maskine tage fx en bæredygtig, fair beslutning? Og mister vi alle sammen vores job?

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere