Berendsen Textil Service A/S

www.berendsen.dk

Branche/Sektor:

Tekstil/beklædning

Om

Berendsen Textil Service A/S

Berendsen tilbyder leje, vask, vedligehold og levering af kvalitetstekstiler og rådgiver virksomheder om at være på forkant med sikkerheds-, miljø- og hygiejnekravene.

Vi udvikler innovative, miljørigtige og branchetilpassede tekstil-, hygiejne-, renrums- og logistikløsninger, der hj…

Læs mere  

Om

Berendsen Textil Service A/S

Berendsen tilbyder leje, vask, vedligehold og levering af kvalitetstekstiler og rådgiver virksomheder om at være på forkant med sikkerheds-, miljø- og hygiejnekravene.

Vi udvikler innovative, miljørigtige og branchetilpassede tekstil-, hygiejne-, renrums- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at holde deres medarbejdere og produkter beskyttede. Og vi gør det nemt for virksomheder at blive mere bæredygtige, fordi det er langt mere miljøvenligt at bruge et professionelt industrivaskeri end f.eks. at lade medarbejderne vaske arbejdstøjet derhjemme.

 

Berendsen - En del af Elis

Berendsen er en del af Elis, og sammen er vi europæiske ledere i tekstilservicebranchen med tjenester i 28 lande, 45.000 medarbejdere og næsten 400.000 kunder. Berendsen har i Danmark ca. 1.400 ansatte og en årlig omsætning på 1.3 milliarder kr.

 

Bæredygtighed 

Alle Berendsen Danmarks landsdækkende vaskerier er svanemærkede og er tildelt en Kronesmiley af Arbejdstilsynet for at gøre en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard. 85 % af Berendsen Danmarks tekstiler har mindst ét af mærkerne: Svanemærket, EU-blomsten og OEKO-TEX.

Kontaktpersoner

Anne-Sophie Stokbro

CSR-chef

Klima, miljø og energi

Berendsen sparer miljøet for affald – ved at forlænge arbejdstøjets levetid

At reducere affald og være bæredygtige er en megatrend – alligevel smider medarbejdere straks deres arbejdstøj ud, hvis lynlåsen går i stykker, eller en syning revner. Men hos Berendsen gør vi alt for at reparere tøjet, så det holder længere – og samtidig garanterer vi landets virksomheder, at deres arbejdstøj altid lever op til de højeste standarder.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Skån naturen for affald og spildevand – få arbejdstøjet vasket på et industrielt vaskeri

Lige nu har mange virksomheder fokus på at reducere mængden af affald, de belaster miljøet med – og en effektiv vej til målet er at få arbejdstøjet vasket på et industrivaskeri. I 2016 lavede Teknologisk Institut en undersøgelse, som sammenligner vask af arbejdstøj i hjemmet med industriel vask på et Berendsen-vaskeri. Og resultatet er klart: Den industrielle vask er langt mere miljøvenlig end hjemmevasken, da den forbruger og udleder markant mindre spildevand og affaldsstoffer.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

22.000 stykker aflagt kommunetøj har fået nyt liv i Gambia

Da Middelfart Kommune skulle udskifte Berendsen-arbejdstøjet til deres pleje- og køkkenpersonale for at følge med de nye hygiejnekrav, aftalte kommunen og Berendsen at sende de 22.000 stykker aflagt tøj videre til en teknisk skole for unge i Gambia.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere