16.12.2015

Medlemsbetingelser og vilkår

Her kan du læse om medlemsbetingler for medlemstypen, Medlem

Udgiver
Mediehuset Horisont Gruppen a/s står bag CSR.dk – Forum for bæredygtig forretning.

Generelt
Horisont Gruppen a/s forbeholder sig som udgiver retten til løbende at foretage ændringer på websitet, herunder struktur, design og produkter. Et medlemskab giver mulighed for udgivelse af forskellige indholdstyper gennem en personlig profil. Medlemmerne er eneansvarlige i forhold til dette indhold, og Horisont Gruppen a/s kan som udgiver ikke drages til ansvar, såfremt et medlem udgiver indhold, der vurderes som værende krænkende over for lov eller tredjemands rettigheder.

Priser
Vi henviser til de til enhver tid gældende priser på CSR.dk

Genbrug af indhold
Medlemmet er selv ansvarlig for oplysninger vedr. personoplysninger. Medlemmet har selv ansvaret over for tredjemand ved krænkelse af tredjemands ret, f.eks. ophavsret til artikler, fotos og andet materiale publiceret af medlemmet. Horisont Gruppen a/s forbeholder sig retten til at benytte og bringe publiceret materiale i f.eks. trykte udgaver eller på andre af udgiverens medier og platforme.

Medlemsperiode og fakturering
Ved benyttelse af tilbuddet ”Prøv 30 dage gratis” oprettes et GRATIS medlemsskab på CSR.dk. Såfremt du ønsker at fortsætte som betalende medlem efter de 30 dage, skal du oplyse dine faktureringsoplysninger på din profilside. 

Opsigelse og binding
Medlemskabet kan opsiges skriftligt på abo@horisontgruppen.dk til udgangen af et allerede faktureret kvartal. Der kan således ikke refunderes beløb for en periode, der allerede er betalt for.

Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelserne er 8 dage. Forfaldsdato vil fremgå af fakturaen

Ansvarsbegrænsning
Horisont Gruppen a/s er ikke ansvarlig for ulemper og tab som følge af portalens drift eller indhold. Dette gælder bl.a. driftstab, forgæves afholdte omkostninger, krav rejst af tredjemand eller andre krav, der måtte opstå eller blive konstateret som følge af fejl og mangler på CSR.dk. Horisont Gruppen a/s kan heller ikke drages til ansvar for forsinket eller manglende optagelse samt netværksmæssige problemer i forbindelse med udgivelsen på CSR.dk.

Ring eller kontakt os for yderligere information

CSR.dk
Salg@horisontgruppen.dk

Udgiver:
Horisont Gruppen a/s
Strandlodsvej 44
2300 København S

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere