17.11.2015

Medlemsbetingelser og vilkår for Partnerskab

Her kan du læse om medlemsbetingler for medlemstyperne Partner

Udgiver
Mediehuset Horisont Gruppen a/s står bag CSR.dk – Forum for bæredygtig forretning.

Generelt
Horisont Gruppen a/s forbeholder sig som udgiver retten til løbende at foretage ændringer på websitet, herunder struktur, design og produkter. Et partnerskab giver mulighed for udgivelse af forskellige indholdstyper gennem en virksomhedsprofil og/eller personlig profil. 

Partnerskaber sælges som abonnement, og abonnenten er eneansvarlig for indholdet i optagelsen, herunder alt indhold publiceret gennem dennes brugernavn og password. Horisont Gruppen a/s kan som udgiver ikke drages til ansvar såfremt en optagelse vurderes som værende krænkende overfor lov eller tredjemands rettigheder.

Priser
Vi henviser til de til enhver tid gældende priser på CSR.dk

Genbrug af indhold
Medlemmet er selv ansvarlig for oplysninger vedr. virksomhedsoplysninger og/eller personoplysninger. Medlemmet har selv ansvaret over for tredjemand ved krænkelse af tredjemands ret, f.eks. ophavsret til artikler, fotos og andet materiale publiceret af medlemmet. Horisont Gruppen a/s forbeholder sig retten til at benytte og bringe publiceret materiale i f.eks. trykte udgaver eller på andre af udgiverens medier og platforme.

Medlemsperiode og fakturering
Partnerskabet er et løbende abonnement, der ved tegning gælder for et år. Alle partnerskaber er løbende abonnementer, der faktureres for et år ad gangen med mindre andet er aftalt, og fornyelse af abonnementsperioden sker automatisk. Fakturering sker ud fra det valg, som er foretaget i registreringen, eller som skriftligt er aftalt med Horisont Gruppen a/s. Fakturaen sendes til den registrerede kontaktperson og/eller det firma, som har bestilt partnerskabet.

Opsigelse og binding
Partnerskabet kan opsiges skriftligt pr. mail til  abo@horisontgruppen.dk med 30 dages varsel til udgangen af en abonnementsperiode. Der kan således ikke refunderes beløb for en periode, der allerede er betalt for. 

Betalingsbetingelser
Betalingsbetingelser 8 dage. Forfaldsdato vil fremgå af fakturaen. Ved forsinket betaling er Horisont Gruppen a/s berettiget til at opkræve morarenter i henhold til rentelovens bestemmelser. Endvidere opkræves administrationsgebyr for fremsen­delse af en rykker.

Ansvarsbegrænsning
Horisont Gruppen a/s er ikke ansvarlig for ulemper og tab som følge af portalens drift eller indhold. Dette gælder bl.a. driftstab, forgæves afholdte omkostninger, krav rejst af tredjemand eller andre krav, der måtte opstå eller blive konstateret som følge af fejl og mangler på CSR.dk. Horisont Gruppen a/s kan heller ikke drages til ansvar for forsinket eller manglende optagelse samt netværksmæssige problemer i forbindelse med udgivelsen på CSR.dk.

Derudover accepterer du, at CSR.dk løbende kan sende dig nyhedsbreve samt e-mails med vigtig information om dit medlemskab og relevante tilbud.

Ring eller kontakt os for yderligere information

CSR.dk
Salg@horisontgruppen.dk

Udgiver:
Horisont Gruppen a/s
Center Boulevard 5
2300 København S

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere