14.12.2016  |  Klima, miljø og energi

Bliv fortrolig og erfaren med elbiler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Workshop og demonstrationspakke giver virksomheder og kommuner adgang til information, erfaringer og prøvekørsel af elbil

Virksomheder og kommuner kan få information og viden på en workshop om erfaringer med brug af elbiler, samt gøre sig egne erfaringer med elektrisk transport via en demonstrationspakke.

Workshop om erfaringer med brug af elbiler 
Få del i andres erfaringer med at implementere og anvende elbiler ved en workshop i januar. På workshoppen sættes fokus på drift af elbiler i den kommunale hjemmepleje, herunder erfaringer med anvendelse, service og vedligeholdelse, opladning, samt driftsøkonomi. Hør spændende indlæg fra København og Århus Kommune om deres praktiske erfaringer med at implementere elbiler i hjemmeplejen. Der gives eksempler på totaløkonomien for elbiler kontra benzin- og dieselbiler. 

Workshoppen afholdes på Scandic Jacob Gade i Vejle den 19. januar fra kl. 13.00 – 16.00

Primært fokus er elbiler i kommunal anvendelse, men virksomheder er meget velkommen. Det er gratis at deltage. Tilmelding her

Demonstrationspakke med elbil, opladning og rådgivning
Fleetwise tilbyder en demonstrationspakke med den nye 2017 Renault Zoe og en ladeboks fra E.ON Danmark. Demonstrationspakken giver virksomheder og kommuner mulighed for, at prøve en moderne elbil i 14 dage og gøre sig egne erfaringer i elektrisk kørsel. Med pakken indgår rådgivning og oplæg på implementering af elbiler i egen bilflåde. 

Demonstrationspakken indeholder:

- Renault Zoe 41 kWh til rådighed i 14 dage 
- Ladeboks fra E.ON Danmark til rådighed i 14 dage
- Dialogmøde om ønsker, behov og udgangspunkt for elbiler i bilflåden
- Introduktion til elbiler og ladeløsninger
- Markedsoverblik over elbiler og ladeløsninger
- Behovsanalyse med vurdering af potentialet for elbiler
- Oplæg på implementering af elbiler i bilflåden

Pris kr. 2.995,- ekskl. moms

Større anvendelse med øget rækkevidde
De fleste bilister har det rarest med at vide, at bilen er tanket op, selv om de i virkeligheden kun har brug for en brøkdel af energien i tanken. En gennemsnitsbil i Danmark kører blot 40 km. om dagen og 95 pct. af alle danskere kører mindre end 160 km. hver dag.

Ny 2017 Renault Zoe tilbydes med et 41 kWh stort batteri, hvilket betyder en rækkevidde på 400 km. Det svarer til en tur fra Tønder til Skagen eller frem og tilbage fra jobbet for en typisk pendler, vel at mærke i en hel arbejdsuge uden at oplade.

En prismæssigt tilgængelig elbil med 400 kilometers rækkevidde giver større anvendelse og bilen syntes oplagt til virksomheder og kommuner, der ønsker at handle på den grønne omstilling. Med demonstrationspakken fra Fleetwise er det nemt og bekvemt, at tage første skridt på vejen.

Kontakt
Claus Seitzberg, telefon 4111 1229, cs@fleetwise.dk 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere