Bluepack A/S

bluepack.dk/

Branche/Sektor:

Fremstillingsvirksomhed

Om

Hos Bluepack A/S får du adgang til et af markedets bedste produktprogrammer i emballager. Det hele er samlet i et individuelt løsningssalg, der er baseret på personlig og kompetent rådgivning. Vi følger rådgivningen op med præcis levering af løsninger, der holder, fungerer og løfter opgaven.

Bluepack A/S er en troværdig samarbejdspartner og arbejdsplads med fokus på rette kvalitet, a…

Læs mere  

Om

Hos Bluepack A/S får du adgang til et af markedets bedste produktprogrammer i emballager. Det hele er samlet i et individuelt løsningssalg, der er baseret på personlig og kompetent rådgivning. Vi følger rådgivningen op med præcis levering af løsninger, der holder, fungerer og løfter opgaven.

Bluepack A/S er en troværdig samarbejdspartner og arbejdsplads med fokus på rette kvalitet, arbejdsmiljø, miljø og CSR.

Vores løsninger holder på alle måder

Servicefilosofien hos Bluepack A/S er helt enkel: Dialogen er helt central – i kombination med åbenhed, troværdighed, viden, rådgivning og uddannelse.

Vi er samtidig helt kompromisløse, når det gælder kvalitet. For det har vores kunder brug for, at vi er. Kunderne har brug for emballageløsninger, der matcher de krav, de selv bliver stillet over for fra egne kunder og myndigheder.

Et spørgsmål om kvalitet

Kvalitet er også et spørgsmål om sikkerhed. For eksempel for de fødevare- og medicinalvirksomheder, der skal leve op til nogle ekstremt skrappe krav til kvalitet. For den vognmand, der skal transportere store mængder af byggematerialer. Eller for den håndværker, der skal modtage og arbejde med materialerne.

Alle har de brug for, at vi ved, hvad vi har med at gøre – og at vores løsninger holder på alle måder. Også når de bliver testet af myndigheder og andre eksterne aktører.

Bluepack A/S er ISO 9001:2008 certificeret

CSR hos Bluepack A/S

Vi siger, hvad vi mener. Og gør, hvad vi siger.

Hos Bluepack A/S er CSR (Corporate Social Responsibility) en naturlig del af hverdagen – og i vores måde at agere på i forhold til vores omverden.

Vores holdninger og værdisæt gør vi gerne synlige over for vores samarbejdspartnere og opfordrer dem til at tage tankerne til sig. Det gælder især i Indien, hvor vi investerer i forskellige støtteprogrammer – bl.a. i samarbejde med Udenrigsministeriets repræsentanter i det enkelte område.

CSR spiller naturligvis ikke kun en rolle udadtil.

Vores profil er tværtimod baseret på, at vi også internt arbejder bevidst med CSR. I vores organisation som helhed og hos den enkelte medarbejder, der er med til at holde fanen højt.

Med en veldefineret profil på CSR-området (bl.a. arbejdsmiljø og socialt engagement) er det kun naturligt, at Bluepack A/S har en aktiv miljøprofil, som vi alle bidrager til i det daglige.

Alle medarbejdere sorterer deres affald med folie, pap, papir og jern som de største mængder. Sorteringen giver os mulighed for at levere affald med en meget høj genbrugsværdi. Det betyder, at vi – modsat mange andre virksomheder – ikke skal betale for at aflevere vores affald.

Samtidig gør vi en forskel for miljøet – til fælles bedste.

“CSR er ikke bare kommet for at blive. Det er kommet for at blive mere” 

Citat: Poul Strandmark, adm. direktør, Bluepack A/S.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere