Jobopslag

Brænder du for kommunikation og bæredygtighed?

Global Compact Network Denmark

www.globalcompact.dk

 • info@globalcompact.dk
 • 22539704
 • Vesterbrogade 1E, 1620 København V
Se profil  
Stilling: Kommunikationspraktikant
Ansættelses­forhold: Fuldtid (kan justeres)
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.08.2018
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 15.05.2018
Søg job  

Så kom i praktik hos Global Compact Network Denmark i efteråret 2018. Vi søger en talentfuld praktikant, der brænder for at skabe et bæredygtigt Danmark gennem målrettet kommunikation på vores hjemmeside og sociale medier.

Global Compact Network Denmark (GCDK) er det lokale netværk for danske virksomheder og organisationer, der har forpligtet sig til FN’s Global Compact. Med afsæt i Global Compacts ti principper og FN’s verdensmål arbejder vi for at inspirere og facilitere danske virksomheders arbejde med social ansvarlighed og bæredygtighed som værdiskabende for både forretningen og samfundet. Det gør vi blandt andet igennem partnerskaber og vores nyligt lancerede arbejdsgrupper: Menneskerettigheder i praksis, FN’s Verdensmål og Breakthrough Innovation. GCDK blev stiftet i oktober 2017 og har været i en rivende udvikling lige siden. Derfor er vi på udkig efter en ambitiøs og dygtig praktikant, der vil blive ansvarlig for GCDK’s nyhedsbrev samt at udarbejde indhold til vores hjemmeside og sociale medier. Vi håber, at du har lyst til at blive en del af vores team og et netværk i rivende udvikling.

Som praktikant hos GCDK får du et helt unikt indblik i bæredygtighedsagendaen i Danmark. Du vil komme tæt på alle de danske virksomheder og organisationer, der arbejder med bæredygtighed, herunder innovation, menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Samtidig vil du komme helt ind i maskineriet bag det indflydelsesrige bæredygtighedsinitiativ UN Global Compact og få indblik i, hvordan bæredygtighedsagendaen udfolder sig i praksis i Danmark. Vores kontor er placeret på Vesterbrogade 1E lige ved Rådhuspladsen. Her vil du indgå på lige fod med de øvrige ansatte, og dine opgaver vil bestå i følgende:

 • Sociale medier, herunder strategi og løbende vedligeholdelse
 • Videreudvikling af GCDK’s nye hjemmeside
 • Ansvar for GCDK’s nyhedsbrev
 • Udarbejdelse af materiale til hjemmesiden og artikler
 • Assistere med diverse ad hoc opgaver

Praktikopholdet giver dig således masser af konkrete erfaringer, der vil ruste dig til din videre karriere. Samtidig opbygger du undervejs et stærkt netværk bestående af både virksomheder, NGO’er, brancheorganisationer og interesseorganisationer, der arbejder med bæredygtighed.

Det afgørende er, at du:

 • Er dygtig til at formulere dig skriftligt både på dansk og engelsk
 • Har erfaring med kommunikation på hjemmeside og sociale medier
 • Har interesse for bæredygtighed i virksomheder og CSR
 • Er hurtig til at sætte dig ind i nye projekter og arbejdsgange i en organisation i udvikling
 • Kendskab til kodning af hjemmeside er en fordel, men ikke et krav

Praktikken er ideelt 37 timer om ugen løbende fra 1. august 2018 til 1. februar 2019. Vi er dog fleksible med hensyn til eventuelle studiekrav. Kandidater der har afsluttet deres uddannelse kommer ikke i betragtning. Praktikken er ulønnet, men frokostordningen betales af GCDK.

Hvis du har spørgsmål til praktikforløbet kan du kontakte Direktør Sara Krüger Falk på sara@globalcompact.dk eller Netværkskoordinator Cecilie Münster på cecilie@globalcompact.dk eller ringe til GCDK Sekretariatet på 28 14 91 00.

Send din ansøgning til cecilie@globalcompact.dk inden ansøgningsfristen den 1. juli 2018. Vi vurderer løbende de indsendte ansøgninger og afholder løbende samtaler. Vi opfordrer derfor til at indsende din ansøgning så hurtigt som muligt. Hvis du er interesseret i et praktikforløb fra 1. februar 2019 til 1. august 2019, hører vi også gerne fra dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsener

GCDK Sekretariatet

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere