Benjamin Jørgensen

Studerende - SEO/Markedsførings konsulent

Om

Jeg er en helt normal knægt på 22 somre. Til dagligt læser jeg til skin.pol på AU.
Derudover arbejder jeg til dagligt for winkwink samt har min egen side med hvide sneakers.

Jeg er taknemelig for at være blevet medlem og håber at drage nyt…

Læs mere  

Om

Jeg er en helt normal knægt på 22 somre. Til dagligt læser jeg til skin.pol på AU.
Derudover arbejder jeg til dagligt for winkwink samt har min egen side med hvide sneakers.

Jeg er taknemelig for at være blevet medlem og håber at drage nytte af det i tiden fremover.

 

Her kommer lige lidt indholdstekst fra nogle gamle artikler. Det behøver i nu ikke læse, de ligger her mest af alt bare for at jeg kan rydde lidt ud på skrivebordet.

------

Onani produkter til mænd

Sexlegetøj mænd er blevet rigtig populært og her findes en række gode typer sexlegetøj til mænd. Det meste populære onani sexlegetøj til mænd er Fleshlight som i dag er verdens mest populære sexlegetøj mænd da onani produkterne er designet ud fra porno modeller så man kan finde sin yndlingsmodel. Alternativ til dette findes fx Fun Factory Cobra Libre som er med vibration.

Sexlegetøj er blevet ekstremt populært og slet ikke et tabuemne mere. Hos Winkwink gør vi ikke forskel på folk, selvom alle er forskellige, og alle har forskellige lyster - alle får den samme gode service med et ekstra glimt i øjet.

Når du bestiller sexlegetøj hos Winkwink, behandler vi din ordre med stor diskretion, og alt leveres i neutrale pakker, med eller uden omdeling.

Har du spørgsmål til et produkt, er du velkommen til at kontakte os.

 

butt plug sexlegetøj

Anaj sexlegetøj er et rigtig godt alternativ til normale vibratorer og sexlegetøj. Det er et rigtig godt v alg hvis du har lyst til at skridtet videre. Der er mange forskellige typer anal legetøj. Fx anal vibratorer, anal plug, anal kæder og meget mere. Fx har både Fun factory, Lelo og mange andre mærker som er i super gode former og vibrationer så de giver maksimal nydelse.

 

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere