Building Green

buildinggreen.eu/

Branche/Sektor:

Information og kommunikation

Om

Building Green byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Eventen byder på udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri samt en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle id…

Læs mere  

Om

Building Green byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Eventen byder på udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri samt en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter. Derudover udvikles et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen. Building Green har eksisteret siden 2011 og har lige siden haft en mission om at oplyse om bæredygtighed i byggebranchen og vigtigheden heri.

Building Green 2017 - 1. & 2. november 2017
I 2016 slog vi alle rekorder, da 7394 besøgende kiggede forbi Forum og gjorde 2016 til den bedste Building Green afholdelse til dato!

Der er gratis adgang på eventen begge dage. Registrer dig her!

 

Building Green Aarhus 2017
Building Green Aarhus blev afholdt i rustikke rammer i Centralværkstedet+Smedien, og havde 2400 besøgende til den første jyske afholdelse! Man kunne opleve 69 udstillere med grønne løsninger og produkter, et aktuelt program med skarpe aktører inden for deres felt samt Building Innovation og Green Connections.

Læs denne guide og få et hurtigt overblik over Building Green Aarhus 2017:
Aarhus Quick Guide
 

Building Green arrangeres af Insight Events ApS

 

Kontaktpersoner

Anne Iversen

Marketing Manager

Events

Messe 01 Nov 2017

Building Green 2017

Building Green har eksisteret siden 2011 og har lige siden haft en mission om at oplyse om bæredygtighed i byggebranchen. I 2016 slog vi alle rekorder, da 7394 besøgende kiggede forbi og gjorde 2016 til den bedste Building Green afholdelse!

9.00 Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg, Denmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere