19.05.2017 | Navnenyt

Carsten Stendevad er nyt medlem af UNICEF Danmarks præsidium

Carsten Stendevad er netop valgt som medlem af UNICEF Danmarks præsidium

Carsten Stendevad, tidligere direktør i ATP, er blevet valgt ind i UNICEF Danmarks præsidium, som er bestyrelsens rådgivende organ. Carsten Stendevad var medlem af UNICEF Danmarks bestyrelse i årene 2015-17.

”Carsten Stendevad har med sit strategiske overblik og stærke forretningsmæssige indsigt været en stor gevinst for UNICEF. Udover den faglige viden som topleder har Carsten også bidraget som det gode menneske, han er – behagelig, entusiastisk og med et stort hjerte, der viser sig på mange måder. Vi glæder os meget over, at Carsten – nu, hvor han er flyttet til USA – har valgt fortsat at bruge sin fritid på indsatsen for verdens børn, fremadrettet i vores præsidium,” siger bestyrelsesformand i UNICEF Danmark, Alfred Josefsen. 

Carsten Stendevad glæder sig til at forsætte arbejdet i UNICEF Danmark. 

"Det er altid børnene, der rammes hårdest af nød og fattigdom, og her gør UNICEF en kæmpe forskel.  Det har været en fornøjelse at følge de flotte resultater, som holdet i UNICEF Danmark har leveret de seneste par år. Og jeg glæder mig til at forsætte arbejdet - nu lidt mere på afstand".

Carsten Stendevad har stor international erfaring og har boet og arbejdet i hele verden. Carsten Stendevad er i dag senior fellow hos Bridgewater Associates. Fra 2013 til 2016 var han direktør i ATP og har tidligere bestridt topposter i Citigroup og McKinsey. Carsten Stendevad har en mastergrad fra Harvard's Kennedy School of Government og er cand.polit. fra Københavns Universitet. 

De øvrige medlemmer i UNICEF Danmarks præsidium er bestyrelsesformand i Novo Nordisk Fonden, Sten Scheibye, tidl. ordførende direktør i Danske Bank, Peter Straarup, forbrugerekspert Anne Glad, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen, folketingsmedlem Ida Auken, ambassadør Ove Ullerup, professor Linda Nielsen, fondsdirektør Christine Wiberg-Lyng og restaurantejer Erwin Lauterbach.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere