CLEAN

www.cleancluster.dk

Branche/Sektor:

Liberale, videnskabelige og tekniske tjenesteydelser

Om

Vi fremmer grøn vækst og beskæftigelse

CLEAN er Danmarks førende grønne klyngeorganisation med godt 200 medlemmer fra hele cleantech-sektoren. CLEAN er en politisk og teknologisk neutral platform, hvor både danske og udenlandske virksomheder, videninstitutioner og offentlige aktører udveksler viden og indgår nye samarbejder. Det sker på tværs af brancheskel og på tværs af…

Læs mere  

Om

Vi fremmer grøn vækst og beskæftigelse

CLEAN er Danmarks førende grønne klyngeorganisation med godt 200 medlemmer fra hele cleantech-sektoren. CLEAN er en politisk og teknologisk neutral platform, hvor både danske og udenlandske virksomheder, videninstitutioner og offentlige aktører udveksler viden og indgår nye samarbejder. Det sker på tværs af brancheskel og på tværs af den offentlige og private sektor. CLEAN er en non profit forening, og alt eventuelt overskud investeres i foreningens projekter til gavn for medlemmerne.

 

CLEANs formål er at anvende den grønne omstilling til at skabe vækst, innovation og øget omsætning hos den danske cleantech-sektor ved at:

  • styrke innovation og teknologiudvikling i store såvel som små cleantech virksomheder
  • understøtte forskning, udvikling og implementering af nye løsninger, der kan imødegå store klima- og miljømæssige samfundsudfordringer
  • øge internationalt fokus på dansk cleantech og særligt fremme eksport af integrerede løsninger

CLEAN har i kraft af en stærk medlemsskare fra hele værdikæden stor erfaring med at eksportere integrerede grønne løsninger. Samtidig er Danmark et af de førende lande i verden inden for udvikling og produktion af cleantech-løsninger. CLEAN vil sikre, at danske virksomheder bevarer deres førerposition på det grønne område – også i fremtiden.

 

Det gør CLEAN bl.a. ved:

  • at understøtte eksporten af grønne løsninger til internationale byer og regioner
  • at udvikle, teste og implementere nye grønne løsninger i stærke partnerskaber
  • at fungere som samlingspunkt for dansk cleantech og etablere netværk på tværs af industrier
  • at styrke medlemmernes profil og brand gennem PR og marketing for sektoren

Kontaktpersoner

Margrethe Angel

Customer Relations Manager

Klima, miljø og energi

Danske virksomheder på spring: Giftig jord er big business i Kina

246 mio kr. Så stor en projektsum er den lille virksomhed Ejlskov netop blevet præsenteret for. Kunden er kinesisk og opgaven lyder på samarbejde med kinesiske statsvirksomheder omkring rensning af forurenet jord i millionbyen Nantong - men projekterne er så store og Kina så komplekst, at både offentlige og private danske kræfter skal i spil for at bringe aftalerne i hus - Dette er en opgave regioner på tværs af Danmark nu løfter i fællesskab.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Gennembrud for dansk systemeksport til USA

Et dansk konsortium med foreløbig 6 underleverandører har netop indgået eksklusiv-aftale med NuPower Thermal LLC, der er en anerkendt amerikansk udviklingsvirk-somhed om opbygning af et fjernvarmeanlæg til over 150 millioner danske kroner. Der er hermed tale om et gennembrud for eksport af energiteknologi til det amerikanske marked, hvor den grønne bølge for alvor vil skylle de næste mange år. Eksportrådet kvitterer via HVO - ordningen med 1,2 millioner danske kroner til at dække en del af udviklingsomkostningerne, som skal sikre, at projektet endeligt im-plementeres fra 1. kvartal 2016.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt EU-projekt skal skabe vækst i byggebranchen

CLEAN og Sønderborgs ProjectZero er med i et nyt EU-projekt, der skal gøre det mere enkelt for boligejere at få energirenoveret deres hus. Målet er at skabe vækst hos virksomhederne i branchen og samtidig nedbringe CO2-udledningen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere