18.10.2013  |  Kommunikation

Codan kåret til årets internationale forsikringsselskab

Codan har vundet prisen som Årets Forsikringsselskab ved International Business Awards 2013. Codan vinder prisen på grund af selskabets ambitiøse arbejde med klimatilpasning og ansvarlighed over for kunderne og samfundet.

I et årti har International Business Awards hyldet de bedste virksomheder i verden. 14. oktober i år var det Barcelona, der dannede rammerne for den store prisuddeling, og blandt vinderne var Codan, der løb med prisen som årets internationale forsikringsselskab.

"Det er en pris, som vi er utrolig glade for at modtage i Codan. Mange medarbejdere på tværs af forretningen har gennem en årrække bidraget til vores arbejde med klimatilpasning. Så det er et kæmpe skulderklap til alle, at vores indsats nu er blevet anerkendt internationalt," siger Jeanette Fangel Løgstrup direktør for Kommunikation og CSR i Codan.

Det er kun lidt over en måned siden, at Codan vandt 'CSR Strategy Prize' ved CSR Awards i Danmark. Her blev Codans arbejde med klimatilpasning også fremhævet som et eksempel på, hvordan en virksomhed kan integrere CSR-arbejdet i hele værdikæden, så det giver værdi for samfundet, kunderne og i sidste ende virksomhedens egen forretning.

Om International Business Awards
Siden 2003 har International Business Awards hædret virksomheder, der har leveret unikke resultater og bidraget positivt til samfundet. Flere end 3.300 organisationer har deltaget i forskellige kategorier ved dette års International Business Awards. Juryen har bestået af 300 internationale erhvervstopfolk.

Codan vandt i kategorien 'Company of the Year – Insurance' foran UnitedHealth Group fra USA og Kyobo Life Insurance fra Sydkorea. Codan vandt desuden brugerafstemningen om at blive årets finansielle selskab i kampen mod de andre vindere fra finansbranchen.

-MH

Mere fra Mathilde

Mathilde Henriksen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere