Cradle to cradle

Klima, miljø og energi

Cradle to Cradle bakkeservietter sparer årligt miljøet for 42 ton miljøaffald

McDonald’s i Danmark har årligt næsten 63 millioner gæster. Mange af dem får maden serveret på en bakke. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad servietten på bakken er lavet af. McDonald’s arbejder målrettet på at blive mere bæredygtige, og indledte derfor i 2016 et samarbejde med trykkerivirksomheden KLS PurePrint om at gøre bakkeservietterne mere miljøvenlige.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Bæredygtighed som platform for forretningen

Selvom vinderen af Miljøprisen på årets byggerimesse, facadeproducenten Komproment, kun har arbejdet med CSR i et par år, så er de bæredygtige tanker allerede blevet en central del af virksomheden, og noget man inddrager i mange sammenhænge i den daglige drift.

Kommunikation

PARADIS - ØKOLOGISKE RÅVARER OG BÆREDYGTIGHED GÅR HÅND I HÅND

Paradis er en af Danmarks bedste og mest bæredygtige isproducenter. Nu styrkes deres image endnu mere gennem deres nye emballage-sleeves, som fremover vil være 100 % biologisk nedbrydelige – og helt fri for skadelige kemikalier og tungmetaller.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Cradle to Cradle på programmet til Building Green

Med Cradle to Cradle får materialer og bygninger mere værdi og giver et positivt aftryk på miljøet. Det kan man lære meget mere om på efterårets Building Green messe.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere