Cradle to cradle

Klima, miljø og energi

Bæredygtighed som platform for forretningen

Selvom vinderen af Miljøprisen på årets byggerimesse, facadeproducenten Komproment, kun har arbejdet med CSR i et par år, så er de bæredygtige tanker allerede blevet en central del af virksomheden, og noget man inddrager i mange sammenhænge i den daglige drift.

Kommunikation

PARADIS - ØKOLOGISKE RÅVARER OG BÆREDYGTIGHED GÅR HÅND I HÅND

Paradis er en af Danmarks bedste og mest bæredygtige isproducenter. Nu styrkes deres image endnu mere gennem deres nye emballage-sleeves, som fremover vil være 100 % biologisk nedbrydelige – og helt fri for skadelige kemikalier og tungmetaller.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Cradle to Cradle på programmet til Building Green

Med Cradle to Cradle får materialer og bygninger mere værdi og giver et positivt aftryk på miljøet. Det kan man lære meget mere om på efterårets Building Green messe.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

TREATBOX – EN GODBID TIL DIG OG EN HJÆLPENDE HÅND TIL KLODEN

Fold, fyld og spis. En ny emballageløsning, der skal minimere madspild, ser dagens lys hos KLS PurePrint. TreatBox gør det nemmere at tage rester med sig, når man er på restaurant, café eller i firmaets kantine. Det er godt for gæsternes maver, klodens ressourcer og restauranternes image.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere