Jobopslag

CSR-ansvarlig til Danske Spil

Danske Spil

www.danskespil.dk

 • kontakt@danskespil.dk
 • 36 72 00 11
 • Korsdalsvej 135, 2605 Brøndby
Se profil  
Stilling: CSR-ansvarlig
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 31.05.2017
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 05.05.2017
Søg job  

Vil du være med til at føre Danske Spils CSR-strategi frem mod 2020 ud i livet, herunder drive og udvikle nuværende CSR-initiativer samt stå for virksomhedens CSR-rapport? Så er jobbet som CSR-ansvarlig i Danske Spil måske noget for dig?

Danske Spil leverer spil og underholdning til hele Danmark og vi gav med stolthed og glæde godt 2.8 mia. kr. tilbage til danskerne sidste år. At tjene penge på spil kommer med et stort ansvar. Vi er ikke kun garant for at de penge, Danske Spil tjener til Danmarks sport og foreningsliv samt statskassen, er tjent ordentligt og ansvarligt. Vi har også som vores klare mål at sætte nye standarder for ansvarlighed i spillebranchen. Derfor er ansvarlighed også stærkt forankret i både vores forretningsstrategi og kultur samt en hjørnesten i virksomhedens værdier; Tillid, Underholdning, Fornyelse og Ansvarlighed. Værdierne afspejler både hvem vi er, og hvordan vi hver eneste dag arbejder på at være Til glæde og Til gavn for alle danskere.

Som en del af Corporate Communication, Branding og CSR, vil du få ansvaret for at drive Danske Spils arbejde med ansvarlighed egenhændigt. Du skal føre Danske Spils CSR-strategi frem mod 2020 ud i livet herunder drive og udvikle nuværende CSR-initiativer samt stå for virksomhedens CSR-rapport. Arbejdet sker i tæt samarbejde med kollegaerne i kommunikation og resten af organisationen.

Der vil være rig mulighed for faglig og personlig udvikling, og du vil blive en del af en organisation med højt til loftet, og hvor der altid er plads til gode ideer.

Der er tale om en specialistrolle på senior niveau uden personaleledelse.

Ansvarsområder

 • Ansvarlig for Danske Spils arbejde med ansvarlighed
 • Sikre intern forankring af arbejde med CSR i organisationen
 • Sikre ledelse og drift af Ludomanilinjen
 • Drive eksisterende og udvikle nye CSR-projekter inden for ludomani, hvidvask og matchfixing
 • Opbygge og udvikle partnerskaber med centrale interessenter
 • Overholdelse af UN Global Compact
 • Udarbejdelse af CSR-rapport
 • Udvikle og implementere CSR-kommunikation og kampagner til centrale målgrupper
 • Repræsentere Danske spil i relevante CSR-fora samt i pressesammenhæng

 

Profil, krav og dokumentation

Vi leder efter en person med en stærkt personlighed, gå-på-mod og som kender CSR-området ud og ind. Du skal være en struktureret og en stærk projektleder, der kan drive og lede større projekter og som favner mange fagligheder og personer i organisationen. Det er væsentligt, at du er god til at drive og udvikle relationer og netværk samt har et humør og en energi der smitter.

Vi forventer minimum 5-7 års erfaring fra en lignende stilling i en virksomhed eller organisation, hvor strategisk CSR var i centrum af din arbejdsdag. Erfaring med arbejdet fra områder der er højt reguleret og fyldt med dilemmaer er en styrke. 

Vi tilbyder

 • Attraktive uddannelsesmuligheder
 • 5 ugers ferie og 8 ekstra fridage
 • Pensionsordning, hvor 12 % betales af Danske Spil
 • Feriegodtgørelse som udgør 1,5 %
 • Sundhedsforsikring
 • Sportsforening
 • Frokostordning

Ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CSR-direktør Stine Hove Marsling på shom@danskespil.dk, såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen kan du kontakte HR Business Partner Helle Albjerg på 36 72 00 11. 

Send din ansøgning vedlagt CV og anbefalinger via "Ansøg" knappen, som du finder på danskespil.dk/karriere, så vi har den senest den 31. maj 2017.

Da vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

I Danske Spil koncernen kan vi som medarbejdere glæde os over andres glæde. Overskuddet fra Danske Lotteri Spil fordeles som udlodningsmidler til blandt andet idræt, kultur, forskning og sygdomsbekæmpelse. Hver dag bliver der delt over 3,4 millioner kroner ud til glæde og til gavn for almennyttige formål i Danmark. Vi er ca. 400 dedikerede medarbejdere og ca. 4.500 forhandlere, der sørger for, at vi dagligt leverer spil til alle danskere, hvad end de er til Lotto, Oddset, Managerspil, Poker, Casino, Bingo, Quick-skrab, spil på automater eller spillene på spilnu.dk og komogvind.dk. Koncernen består af seks selskaber: Danske Spil A/S, Elite Gaming A/S (spilleautomater), Danske Lotteri Spil A/S, Danske Licens Spil A/S, CEGO ApS og Swush.com.

Tags: Danske Spil

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere