CSR LINK

www.csr-link.dk

Branche/Sektor:

Information og kommunikation

Om

CSR LINK
CSR LINK skaber praktisk vidensdeling mellem danske aktører indenfor CSR - gennem især konferencer, hvor vi gennem Løsninger, Inspiration, Netværk og Kontakter sikrer deltagerne konkrete værktøjer til at komme videre med deres CSR-indsatser og -strategier. Uanset om man så kommer fra den private eller offentlige sektor, hos en NGO, et mediehus eller bare er sig se…

Læs mere  

Om

CSR LINK
CSR LINK skaber praktisk vidensdeling mellem danske aktører indenfor CSR - gennem især konferencer, hvor vi gennem Løsninger, Inspiration, Netværk og Kontakter sikrer deltagerne konkrete værktøjer til at komme videre med deres CSR-indsatser og -strategier. Uanset om man så kommer fra den private eller offentlige sektor, hos en NGO, et mediehus eller bare er sig selv, så ser vi praktisk viden om projekter, erfaringer og værktøjer som en nøglesten til at danne partnerskaber til fælles bedst.

CSR LINK har især tanke på de mindre virksomheder –- dem er der over 200.000 af i Danmark – - og det er da også oftest deres behov og muligheder, vi sigter mod, når vi laver vores arrangementer. Særligt har vi naturligvis en forkærlighed for virksomheder, som ønsker at investere i CSR for målrettet at skabe værdi for deres forretning.

Vision
CSR er en afgørende brik i udviklingen af dansk erhvervsliv, og engagerer de mindre virksomheder sig i CSR, er potentialet for samfundet enormt.
CSR LINK sætter CSR på dagsordenen hos de mindre virksomheder, og motiverer de mindre virksomheder til et stærkt engagement og langsigtede investeringer i CSR.
CSR LINK giver grobund for, at vækstlaget i dansk erhvervsliv – de mindre virksomheder – udvikler sig i en mere samfundsnyttig og konkurrencedygtig retning.

Mission
En undersøgelse lavet i 2013 af Erhvervsstyrelsen viste, at størsteparten af de mindre virksomheder, der havde aktiviteter inden for CSR, havde gjort det af moralske årsager. I CSR Link mener vi, at det er alt for kortsigtet og spild af penge og tid, såvel for virksomheden selv som for dem, der modtager pengene.
CSR er en ny dimension med et enormt potentiale for virksomhederne. Derfor ønsker Erhvervsstyrelsen at motivere de mindre virksomheder til at se CSR som en investering. Engagementet i CSR skal være langsigtet og bedst er det, når CSR bygges ind i forretningsstrategien. Det formål deler CSR LINK.

Kontaktpersoner

Jens Prebensen

Partner/CSR-konsulent

Lars Münter

Partner/Kommunikationsrådgiver

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere