26.01.2015  |  Strategi & ledelse

CSR Master Class 2015

Indhold fra partner Hvad er dette?

DFD deltager med Viima på CSR Master Class.

CSR-LINK afholder den 29. januar temadagen CSR Master Class.

DFD er CSR-certificeret, og arbejder målrettet med at gøre vores CSR-holdning til handling. Derfor er det også naturligt for os at støtte op om temadagen. Et af vores tiltag er Viima - det intelligente rengøringssystem. Kom forbi vores stand, og hør mere om bæredygtig rengøring med Viima samt nogle af de øvrige tiltag, vi har fokus på inden for CSR.

Mottoet for temadagen er "Praktikerne på podiet". Er du mere til handling end til ord, er Master Class et arrangement for dig. På temadagen vil der være et unikt miks af gæstetalere, best-in-class cases, interaktive sessioner og en markedsplads for alle, som gerne vil vide mere om CSR og har lyst til at netværke med ligesindede. Alene listen over NGO’er, brancheorganisationer og rådgivere, der støtter eventen, viser, at Master Class favner bredt og har noget at tilbyde alle, der har interesse for CSR.

Læs mere om temadagen og tilmeld dig på CSR-link.dk

CSR-LINK har opnået 20 % rabat til sine medlemmer. Hvis du skriver "DE FORENEDE DAMPVASKERIER" ved tilmeldingen, får du rabatten.

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

Som markedsledende servicevirksomhed inden for tekstil- og logistikløsninger, støtter vi vores kunder med specialiseret rådgivning, innovative løsninger og pålidelig service. Vask og logistik er i sagens natur miljøbelastende, og derfor bærer vi hos De Forenede Dampvaskerier et særligt ansvar. Der er både holdning og handling bag milj…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere