Event

CSR Master Class for medarbejdere

Konventum

www.konventum.dk

  • booking@konventum.dk
  • 49280900
  • Konventum Uddannelse, Gl. Hellebækvej 70, 3000 Helsingør
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 19.04.2017
Start tidspunkt: 10:00
Sted: Copenhagen Business School, Porcelænshaven, Frederiksberg
Tilmeld  

For at implementere CSR ordentligt, skal der være forståelse for konceptet hele vejen igennem organisationen. Derfor præsenterer Konventum Uddannelse og Copenhagen Business School nu den første Master Class i CSR for medarbejdere og tillidsvalgte!

CSR i et medarbejderperspektiv

CSR bliver stadig mere og mere udbredt som en essentiel del af virksomheders strategi. Dog kan det tit være en udfordring at implementere begrebet hele vejen igennem værdikæden, da alle medarbejdere måske ikke kender til fænomenet eller har svært ved at forstå den præcise betydning bag de tre bogstaver. 

CSR Master Class er derfor dannet til virksomhedens medarbejdere og tillidsvalgte, så forståelsen for CSR kan blive sikret hele vejen igennem organisationen - fra direktionsbordet til produktionshallen. 

Master Class i CSR giver dig et grundlæggende kendskab til CSR i både dansk og internationalt perspektiv. Vi arbejder med de praktiske problemstillinger og modeller for den strategiske betydning af virksomhedens CSR, både internt og eksternt.

Dit faglige udbytte:

• Du får en solid basisviden om CSR
• Du bliver introduceret til de grundlæggende CSR begreber
• Du får forståelse for den strategiske betydning af CSR for arbejdspladsen
• Du bliver klogere på betydningen af CSR for medarbejderne
• Du får konkret viden om CSR i en samfundsmæssig og global sammenhæng
• Du får effektive og konkrete værktøjer til dit CSR arbejde
• Du bliver klogere på hvordan du kan bruge CSR i dit faglige arbejde


Uddannelsen tager udgangspunkt i cases, problemstillinger og løsninger i relation til dansk erhvervsliv og dit arbejdsliv. Uddannelsen afsluttes med en opgave, hvor du får mulighed for at dokumentere, at du kan arbejde strategisk med CSR i en lokal, samfundsmæssig og global sammenhæng.

Underviserne vil være eksperter på CSR-området, hvor både praktikere fra virksomheder og organisationer samt professorer fra CBS vil dele deres viden og erfaringer.  

Uddannelsen er bygget op af to moduler (2 dage + 3 dage) ved CBS på Frederiksberg og eksamen på Konventum i Helsingør. Nærmere information omkring datoer findes på tilmeldingslinket. Uddannelsen giver 7,5 ECTS point svarende til ét fag på en MBA. 

For praktisk information i forbindelse med din uddannelse, er du
velkommen til at kontakte vores kursusadministrator Karina Flintholm Andersen på tlf 49 28 09 66 eller på kursus@konventum.dk for yderligere information.

Tags: Konventum

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere