22.10.2014  |  Kommunikation

Danske Bank samler 35.000 kroner ind til Børnehjælpsdagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I forbindelse med bankens årlige sommerfest samlede medarbejdere ind til Børnenes IT-Fond

”Kunne du forestille dig ikke at have en pc?” 

Det spørgsmål fik medarbejderne hos Danske Banks IT-afdeling i Ejby, i deres invitation til den årlige sommerfest. For folk som til daglig arbejder med IT, er det svært at forestille sig en dagligdag uden computere. Måske netop derfor lykkedes det medarbejderne at samle så flot et beløb ind til Børnehjælpsdagen.

De indsamlede penge går til Børnenes IT-Fond, som donerer computere til anbragte børn og unge på institutioner. Børn og unge, der ellers ikke har mulighed for at få en computer, som er så vigtig både i forhold til deres skolearbejde men i høj grad også, så de har mulighed for at deltage i det sociale liv online.

Amerikansk lotteri og – selvfølgelig – Mobile Pay
Omkring 600 medarbejdere deltog i sommerfesten, hvor temaet var amerikansk barbecue med masser af kød på grillen og kolde øl fra fad – udskænket af cheferne i dagens festlige anledning. På plænen bag Danske Banks faciliteter i Ejby bød dagen også på fysiske aktiviteter, blandt andet Human Foosball (menneske-bordfodbold).

I tråd med det amerikanske tema kunne medarbejderne deltage i et amerikansk lotteri. Indtægterne fra lotteriet blev kombineret med en indsamling via Danske Banks egen Mobile Pay-app. Det blev i alt til 17.500 kroner fra medarbejderne, som Danske Bank valgte at fordoble, så beløbet endte på 35.000 kroner.

”Det var en fantastisk opbakning fra medarbejderne i forhold til at støtte børnene, og jeg oplevede mange medarbejdere, der udtrykte glæde over, at arrangementet havde et velgørende formål. Der er en særlig glæde ved at glæde andre, og den følelse var med til at give en fantastisk stemning til vores sommerfest. Det bliver ikke sidste gang at vores sommerfest har et velgørende formål”, siger Majbrit Fonnesbæk Hansen, afdelingsleder for Management Processes, som har ansvaret for events i Danske Banks IT-afdeling

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere