Event

Data for Smarte Kommuner – Sjælland

Gate 21

www.gate21.dk/

  • gate21@gate21.dk
  • 3111 4040
  • Liljens Kvt. 2, 2620 Albertslund
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 12.10.2017
Start tidspunkt: 9:30-16:00
Sted: DTU, Anker Engelunds Vej 1, Glassalen, 2800 Kgs. Lyngby
Tilmeld  

Torsdag den 12. oktober 2017 inviterer Gate 21 og KL – Smart City Forum til et fagligt seminar, ‘Data for Smarte Kommuner’, hvor vi sætter fokus på kommunale data, og hvordan kommuner i Danmark kan arbejde med data. Fokus vil være på data inden for miljø- og teknikområdet, som eksempelvis mobilitet, byudvikling og miljø.

Den smarte by giver kommuner adgang til flere og flere data. For en kommune kan der ligge et stort potentiale i disse data, hvis de gøres anvendelige og tilgængelige. Men hvordan får man bedst gjort data brugbare? Hvordan udnytter man de potentialer, som denne data giver? Og hvilke dataplatforme findes der til at håndtere den data? Det er nogle af de spørgsmål, som seminaret ‘Data for Smarte Kommuner’ vil sætte fokus på.

På dagen vil du:

  • Få inspiration og værktøjer til arbejdet med data i kommuner.
  • Lære mere om konkrete cases med fokus på andre kommuners arbejde med data.
  • Høre faglige oplæg om digitalinfrastruktur og data.
  • Få rum til at netværke og diskutere, hvordan I kan arbejde videre med data i jeres kommune.

Find det foreløbige program her >>

Målgruppe
Målgruppen for seminaret er kommuner. Dagen retter sig mod projektledere, ledere og fagmedarbejdere fra kommuner landet over, der arbejder med Smart City-løsninger og datasikkerhed.

Tilmelding
Det er gratis at deltage. Der vil blive serveret en let morgenmad og frokost. Da dette er et åbent seminar, opfordrer vi jer til at tilmelde jer hurtigst muligt, så vi kan sikre jeres pladser.

To seminarer – Jylland & Sjælland

Arbejdet med data er relevant for kommuner i hele Danmark. Derfor afholder vi et lignende seminar på Munkebjerg Hotel i Vejle mandag den 2. oktober 2017.
Skulle du være mere interesseret i at deltage i dette arrangement, kan du tilmelde dig her >>

Tags: Gate 21

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere