18.04.2017  |  Strategi & ledelse

Debatmøde: Erhvervselitens nye samfundsansvar

Indhold fra partner Hvad er dette?

Deltag i diskussionen med bl.a. Mads Nipper, CEO i Grundfos når Berlingske og FSR – danske revisorer inviterer til debatmøde den 15. maj og sætter fokus på erhvervselitens nye samfundsansvar.

Den storpolitiske scene er præget af opgør mod eliten. Det samme er ved at ske på arbejdsmarkedet, og derfor bør erhvervseliten påtage sig et langt større samfundsmæssigt ansvar end tidligere. Sådan har lydt fra adskillige topchefer siden årets World Economic Forum. Hvad indebærer det, og hvor langt række ansvaret?

Deltag i diskussionen og mødet som Berlingske og FSR – danske revisorer inviterer til mandag den 15. maj, 2017, fra kl. 8.30 - 11.00 hos Berlingske Media, Pilestræde 34,
1147 København K.

Program
08.30: Trust in business. Velkomst ved Charlotte Jepsen, adm. direktør i FSR – danske revisorer og dagens ordstyrer.

08.40: Den digitale transformation. Ved Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i KPMG. Prognoser peger på, at maskiner vil overtage 35 pct. af alle job inden for de næste 20 år. Og derefter langt flere. Er der grund til sortsyn? Og hvad kan revisor i rollen som trusted advisor gøre?

09.10: Det aktive ejerskab. Ved Christian Hyldahl, adm. direktør i ATP. 

09.40: Kort pause

10.00: De nye forretningsmodeller. Ved Mads Nipper, CEO i Grundfos, der har udtalt, at virksomhedslederes traditionelle måde at drive forretning på vil møde voksende modstand fra befolkningen, ligesom den politiske elite møder voksende modstand. Derfor skal virksomheder til at operere med en helt ny socialt inkluderende og grøn økonomisk model. Mads Nipper er kommissær for den danske regering i FNs Business and Sustainable Development Commission, der tæller 35 topfolk fra hele verden. Hør om de nye krav til erhvervseliten.

10.30: Hvor langt rækker erhvervselitens ansvar? Dagens talere samles på scenen til Q&A. Debatten faciliteres af Charlotte Jepsen.

Tilmelding
Det koster 225 DKK at deltage i mødet, som du kan tilmelde dig til her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk.FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens CSR-udvalg, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY og PwC. Udvalgets primære formål er, at understøtte revisor som den foretrukne samarbejds…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere