11.10.2015  |  Klima, miljø og energi

Den grønne forretningsmodel er en succes!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Grønne forretningsmodeller i danske virksomheder skaber vækst og beskæftigelse samtidig med, at de mindsker virksomhedernes forbrug af ressourcer og påvirkningen af miljøet.

KLS Grafisk Hus har arbejdet målrettet med dette gennem mange år, og som det blot andet trykkeri i verden og det eneste i Nordeuropa, kan vi nu producere tryksager og emballage, der er 100 % biologisk nedbrydelige.

Vi kalder det for PurePrint®.

Selv de mest miljøvenlige tryksager på markedet i dag efterlader et restprodukt på 25 % som indeholder tungmetaller og giftige kemikalier der, selv efter genbrug og forbrænding, skal opmagasineres på giftdepoter.

Men det er ikke kun miljøet, der nyder godt af den nye trykmetode. Der har været overraskende stor interesse for PurePrint®, og det har resulteret i en række nye store kunder.

Udviklingen understøtter vores ambition om at gøre hele vores produktion 100 % biologisk nedbrydelig med udgangen af 2018, da vi forventer at vækst og eksport medfører behov for 25 % flere medarbejdere.

Se mere på www.pureprint.dk

Charlotte Brix Andersen, kommunikationschef i WWF
”I WWF har vi taget skridtet videre på vores grafiske materialer. Vi har valgt at få så mange opgaver som muligt produceret på PurePrint som er Cradle to Cradle certificeret og dermed 100% biologisk nedbrydelige materialer. Det er vigtigt for os at ”walk the talk” og gå foran for at sikre en natur og klode i balance, som vores arbejde hver dag handler om. KLS Grafisk Hus har fingeren på pulsen og tilbyder som de eneste i Nordeuropa denne mulighed. Det er vi rigtig glade for og håber, at andre vil følge trop”.

Mandag Morgen, Morten Christensen, økonomidirektør
”Da vi erfarede at vores trykkeri KLS Grafisk Hus A/S nu kunne levere et 100% bionedbrydeligt produkt blev vi naturligvis interesseret i dette, da det falder i god tråd med Mandag Morgen¹s grønne tænkning og de projekter indenfor bæredygtighed som vi gennemfører under brandet Sustainia (www.sustainia.me).

Vi var dog betænkelige ved kvaliteten af et PurePrint produkt, men disse betænkeligheder blev hurtigt gjort til skamme, da vi fik lavet et prøvetryk.

PurePrint® er et oplagt valg for den miljøbeviste virksomhed”.

Borgmester Helle Adelborg, Hvidovre Kommune
”I Hvidovre Kommune får vi trykt en stor del af vores materialer hos KLS Grafisk Hus og virksomhedens grønne profil har en stor betydning for os. Kommunen har siden 1997 haft en miljøpolitik, som skal være med til at sikre bæredygtighed og begrænse belastningerne af miljøet i dagligdagen, og i 2008 blev vi udnævnt til klimakommune af Danmarks Naturfredningsforening. Dét forpligter, og derfor er vi glade for at have samarbejdspartnere der også sætter fokus på klima og miljø. Med PurePrint® og deres Cradle to Cradle certificering af tryksager, går KLS Grafisk Hus hele vejen, og vi er stolte af at gå med”.

Mere fra KLS PurePrint A/S

KLS PurePrint A/S

www.kls.dk

  • kls@kls.dk
  • 36 34 29 00
  • Jernholmen 42 A, 2650 Hvidovre

KLS Grafisk Hus er måske verdens grønneste trykkeri.Virksomheden har som et af kun to selskaber i hele verden opnået en cradle-to-cradle certificering, og er som det eneste trykkeri i Skandinavien 100% CO2 neutralt.Produktet Pureprint, som KLS har udviklet gennem flere år med støtte fra bl.a. Grøn Omstillingsfond, er som det eneste trykte produkt 100 % bionedbrydeligt. Det har været en kræven…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere