Diversitet

Medarbejder

Topledere skal undre sig over manglende diversitet

Glasloftet eksisterer. Det består af den bevidste og ubevidste kønsdiskriminerende forestilling om, hvem en leder er, og hvordan lederen agerer. Skal glasloftet brydes, skal det ske gennem dialog frem for løftede pegefingre. Det mener Louise Rygaard Jonas, Programdirektør på CBS Executive.

Medarbejder

FN og Boston Consulting Group: Der skal flere kvinder i ledelse

Ikke for første og næppe heller for sidste gang er der skudt et initiativ i gang for at få flere kvinder i ledelse i danske virksomheder. Vi halter nemlig bagud og det er et problem for innovation og vækst, siger initiativtagerne.

Samfund

Det bæredygtige OL

De Olympiske Lege i Rio de Janeiro, der blev åbnet i fredags, vil sætte nye standarder for bæredygtighed gennem en stribe tiltag relateret til både CO2-udslip, affaldshåndtering, energiforbrug, råmaterialer og social inklusion.

Medarbejder

ISS: Derfor kan mangfoldig ledelse betale sig

En undersøgelse af sammensætningen af en lang række ledelsesteam i nogle af Danmarks største virksomheder har påvist, at mangfoldighed kan betale sig. På en konference i sidste uge forklarede ISS-topchef Jeff Gravenhorst lidt om, hvorfor det er tilfældet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere