DONG Energy

www.dongenergy.com

Om

Vores tilgang til bæredygtighed 

 

I DONG Energy er vi i tæt og løbende dialog med vores mange interessenter. Dette er det grundlæggende princip bag vores arbejde med bæredygtighed. Når vi har identificeret og prioriteret de vigtigste områder på baggrund af dialog med vores interessenter, handler vi, og vi kommunikerer løbende om det arbejde, vi udfører…

Læs mere  

Om

Vores tilgang til bæredygtighed 

 

I DONG Energy er vi i tæt og løbende dialog med vores mange interessenter. Dette er det grundlæggende princip bag vores arbejde med bæredygtighed. Når vi har identificeret og prioriteret de vigtigste områder på baggrund af dialog med vores interessenter, handler vi, og vi kommunikerer løbende om det arbejde, vi udfører.

 

Inddragelse af interessenter 

Energiforsyningen spiller en afgørende rolle i vores hverdag, men det har også stor betydning for virksomhedernes produktion og konkurrenceevne samt for klimaet, miljøet og geopolitikken. Der er derfor stor interesse for energi fra kunder, politikere, myndigheder, brancheforeninger, interesseorganisationer, forskere og mange andre interessenter.

 

I DONG Energy er vores dialog med interessenter afgørende for den måde, vi driver og udvikler vores forretning på. Dialog er vigtig for, at vi kan forstå vores interessenters forventninger til os som virksomhed og den måde, som vi udvikler energiforsyningen på.

 

Prioritering og handling

Gennem denne dialog med vores interessenter identificerer vi de spørgsmål og udfordringer, som er vigtige for vores interessenter. De spørgsmål, der er relevante for DONG Energy og vores forretningsområder, indgår i vores vurdering af, hvad der er væsentligt at prioritere.

 

Ved at analysere væsentligheden af de områder, vi identificerer, får vi mulighed for at prioritere dem. Vi kigger på, hvor vigtigt et givent område er for vores interessenter, og hvordan det kan påvirke vores forretning. Vi løser de problemstillinger, der måtte være ved løbende at tilpasse vores forretnings- og bæredygtighedsstrategi. 

 

Vi opstiller programmer for de vigtigste områder med målsætninger, ledelsessystemer og konkrete handlinger for at sikre fremgang. 

 

Kommunikation

Vi fortæller om vores mål, aktiviteter, resultater, udfordringer og fremtidige planer via forskellige kanaler, f.eks. årsrapporten og vores bæredygtighedsrapport, men også gennem dialog med vores interessenter.

 

Kontaktpersoner

Christine Sobieski

Senior Sustainability Advisor

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere