EPEA Aarhus

www.cradletocradle.dk/

  • +45 30214773
  • Vindinggård Ringvej 1, 7100 Vejle, Denmark

Branche/Sektor:

Rådgivning/konsulenter

Om

EPEA Aarhus ApS har hovedsæde i Vejle og kernekompetencen er, at integrere videnskab med industrielle innovationer og at genskabe materialer, produkter og supply chain partnerskaber, så de kan påvirke positivt. Ved hjælp af Cradle to Cradle principperne og innovationsprocessen Impact Design Thinking, supporteres bevægelsen omkring den cirkulær økonomi og FN´s 17 verdensmål (SDG…

Læs mere  

Om

EPEA Aarhus ApS har hovedsæde i Vejle og kernekompetencen er, at integrere videnskab med industrielle innovationer og at genskabe materialer, produkter og supply chain partnerskaber, så de kan påvirke positivt. Ved hjælp af Cradle to Cradle principperne og innovationsprocessen Impact Design Thinking, supporteres bevægelsen omkring den cirkulær økonomi og FN´s 17 verdensmål (SDG’er).

EPEA arbejder med organisationer for at forbedre kvaliteten og værdien af materialer og produkter, så de er til gavn for menneskers sundhed og miljøet, samtidig med at forbedre lønsomhed og omkostningseffektivitet. Samlet hjælper det vores kunder med at nå forretningsmæssige og institutionelle mål, hvor deres ansatte føler stolthed i stedet for at have dårlig samvittighed på grund af deres negative påvirkninger.

Daglig leder og direktør Ingo Walterscheid, står gerne til rådighed for drøftelse af virksomhedsprojekter, udviklinger bidrag til undervisning og uddannelse.

Læs mere på vores hjemmeside http://www.cradletocradle.dk

Kontaktpersoner

Ingo Walterscheid

Adm. direktør

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere