Event

Er dyrevelfærd også etisk handel? - med Dyrenes Beskyttelse & Meyers Kantiner

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 29.09.2017
Start tidspunkt: 08:30
Sted: DIEH, Overgaden Oven Vandet 10. st 1415 København K
Tilmeld  

CSR professionelle i virksomheder og organisationer inviteres til morgenbriefingen "Er dyrevelfærd også etisk handel?" d. 29. september. Kom og hør Dyrenes Beskyttelse & Meyers Kantiner berette om udfordringer, muligheder & best practice ift. dyrevelfærd.

DIEH inviterer virksomheder, NGO'er, brancheorganisationer og offentlige instanser til morgenbriefingen: "Er dyrevelfærd også etisk handel", fredag den 29. september fra kl. 8.30 - 10.00.

Den sidste fredag i måneden giver DIEH dig mulighed for at blive opdateret af fagkyndige, der med afsæt i deres konkrete virksomhed eller organisation, kaster lys på aktuelle udfordringer, muligheder og tendenser inden for etisk handel og bæredygtighed.

Tag en kollega under armen og kickstart din weekend med morgenbriefingen: Er dyrevelfærd også etisk handel? På mødet får vi besøg af Henrik Westh, Retail Manager i Dyrenes Beskyttelse samt Michael Steijn, Indkøbschef i Meyers Kantiner. De fortæller begge, med afsæt i dyrevelfærd om, hvorfor og hvorledes de kontinuerligt arbejder med at hæve niveauet af dyrevelfærd i vores fødevarer.

Kom og nyd en kop økologisk fairtrade kaffe med mælk, som er ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” og bliv klogere på arbejdet med dyrevelfærd i en kontekst af etisk handel. Oplæggene efterfølges af åben diskussion.

Tilmeld dig morgenbriefingen her.

Program:

8.30 - 8.40: Velkommen v. Mette Boye, Direktør, DIEH

8.40 - 9.10: Er dyrevelfærd også etisk handel v. Henrik Westh, Dyrenes Beskyttelse

9.10 - 9.40: Rejsen mod mere & bedre dyrevelfærd i Meyers Kantiner v. Michael Steijn

9.40-9.55: Åben diskussion & erfaringsudveksling

9.55 - 10.00: Opsummering & tak for i dag v. DIEH

 

Tilmelding: Tilmelding skal ske senest onsdag d. 27. september.

 

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere