Event

Erhvervselitens nye samfundsansvar

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 15.05.2017
Start tidspunkt: 8.30
Sted: Berlingske Media, Pilestræde 34, 1147 København K
Tilmeld  

Den digitale transformation og nye forretningsmodeller ændrer verden. Det stiller nye krav til virksomhedslederne, men hvor langt rækker erhvervselitens ansvar? Det sætter FSR - danske revisorer og Berlingske fokus på ved dette debatmøde.

Deltag i debatarrangementet om hvor langt erhvervselitens ansvar rækker? Vær med i diskussionen med Mads Nipper, CEO i Grundfos, Christian Hyldahl, adm. direktør i ATP og Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i KPMG.

Prognoser peger på, at maskiner vil overtage 35 pct. af alle job inden for de næste 20 år. Er der grund til sortsyn - og hvad kan revisor i rollen som trusted advisor gøre, spørger vi Thomas Hofman-Bang?

Virksomhedslederes traditionelle måde at drive forretning på vil møde voksende modstand fra befolkningen, ligesom den politiske elite møder voksende modstand. Derfor skal virksomheder til at operere med en helt ny socialt inkluderende og grøn økonomisk model. Mads Nipper, der er kommissær for den danske regering i FNs Business and Sustainable Development Commission, giver sine bud på de nye krav til erhvervseliten.

Seminaret holdes i samarbejde med Berlingske. Det er gratis at deltage for medlemmer af FSR - danske revisorer. Tilmelding er påkævet.

Tid:
Mandag 15. maj
Kl. 8.30 - 11.00 

Sted
Berlingske Media
Pilestræde 34
1147 København K 

Læs mere her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere