Event

Etisk handel i landbrugs- og fødevaresektoren

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 25.04.2017
Start tidspunkt: 13:00
Sted: Landbrug & Fødevarer, Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København
Tilmeld  

Virksomheder og civilsamfundsorganisationer inviteres til konference om etisk handel i fødevaresektoren tirsdag d. 25 april 2017. Kom og hør nærmere fra toneangivende virksomheder og NGO'er om konkrete indsatser, udfordringer og muligheder i sektoren.

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) og Landbrug & Fødevarer inviterer virksomheder, NGO’er, brancheorganisationer, politikere mfl. til konference om etisk handel i landbrugs- og fødevaresektoren tirsdag den 25. april 2017.

På konferencen har vi allieret os med centrale nøglepersoner fra bl.a. Arla, Coop, og Fairtrade Mærket Danmark som vil berette om og diskutere arbejdet inden for etisk handel og bæredygtighed i sektoren ud fra konkrete eksempler.

Konferencen giver også mulighed for en bredere indsigt i etisk handel gennem præsentation og debat af DIEHs rapport ”State of Ethical Trading”. Med State of Ethical Trading tager vi nu for 2. år i træk temperaturen på etisk handel blandt DIEHs medlemmer og kaster et konstruktivt blik på indsatser, løsninger og udfordringer som virksomheder, organisationer, fagbevægelsen og offentlige institutioner har oplevet i 2016. State of Ethical Trading fremhæver indsatser, der kan fungere som et forbillede og til inspiration for andre, der ønsker at bidrage til social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig udvikling.

På glædeligt gensyn til en inspirerende eftermiddag i bæredygtighedens tegn.

Se venligst invitation og program i vedhæftet fil.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere