Jobopslag

EY søger en engageret sustainability konsulent

EY

www.ey.com/dk

 • carina.ohm@dk.ey.com
 • +45 2529 6519
 • Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Stilling: Sustainability konsulent
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.05.2018
Tiltrædelses­dato: 01.09.2018
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 15.05.2018
Søg job  

Brænder du for sustainability/CSR og virksomheders rolle i at skabe en mere bæredygtig verden? Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af vores team, som arbejder med at rådgive virksomheder om deres arbejde med sustainability.

Jobbet
EY søger en konsulent til Climate Change and Sustainability Services (CCaSS) i København. Vores team leverer forskellige typer af specialiserede sustainability services til både danske og globale virksomheder inden for alle brancher. Vi er et team på 4 fuldtidskonsulenter i København, og er derudover en del af et nordisk team på ca. 25 konsulenter og et globalt netværk bestående af mere end 700 sustainability konsulenter og specialister.

Den rette kandidat vil bidrage aktivt til at sikre, at vores services bygger på høj faglighed og kvalitet. I samarbejde med engagerede og dygtige kolleger får du mulighed for at bruge dine erfaringer og kompetencer til at rådgive virksomheder på sustainability-området. Du vil blive professionelt udfordret, og blive en del af et specialiseret og engageret team, som har ambition om at være i front på sustainability-området.

CCaSS’ services i Danmark omfatter blandt andet: 

 • Udarbejdelse af væsentligheds- og risikoanalyser og sustainability-strategier for virksomheder
 • Rapportering om sustainability, herunder integreret rapportering og rapportering om klima og miljø 
 • Beregning og rapportering om virksomheders samfundsmæssige påvirkning/impact 
 • Due diligence i relation til menneskerettigheder, ansvarlig leverandørstyring og audits af leverandører 
 • Bæredygtige investeringer, herunder integration af sustainability/ESG i investeringsbeslutninger 
 • Assurance af virksomheders sustainability-rapporter

Dine ansvarsområder
Som konsulent i CCaSS vil du arbejde med både større og mindre virksomheder inden for alle brancher og på tværs af vores tjenesteydelser. Endvidere vil du bidrage aktivt til vores salgs- og marketingsaktiviteter. Du vil være med til at levere projekter af højeste kvalitet, bygge og vedligeholde gode kunderelationer, og bidrage til at videreudvikle vores metoder og udbud af services.

Dine kvalifikationer
Det er afgørende, at du brænder for forretningsdrevet sustainability/CSR. Derudover forestiller vi os, at: 

 • Du har en relevant kandidatuddannelse med gode akademiske resultater og 1-2 års relevant erhvervserfaring inden for sustainability 
 • Forståelse for og viden om bæredygtighedsanalyser, miljøledelse og klimaregnskab, livscyklusanalyser, menneskerettigheder og/eller bæredygtighed i værdikæder 
 • Stærke formidlingsevner i skrift og tale på både dansk og engelsk, og gode kommunikative færdigheder 
 • Det er en fordel, hvis du har en naturfaglig uddannelse, fx som ingeniør

Som person er du kendetegnet ved, at du:

 • Er effektiv og resultatorienteret 
 • Har stærke analytiske færdigheder og en struktureret tilgang til problemløsning 
 • Er god til at opbygge netværk og relationer 
 • Har en stor interesse og passion for virksomheders arbejde med sustainability. Din motivation for området vil veje tungt

At arbejde hos EY
Vi er højt kvalificerede inden for vores respektive områder og har en høj faglig standard. Tonen er uformel og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der både er fokus på høj kvalitet og på fællesskab, og hvor faglig udvikling er i centrum.

Ansøg nu
Har du det vi leder efter og har du lyst til at blive vores nye kollega, vil vi gerne høre fra dig. Send din ansøgning inkl. CV samt eksamenspapirer online. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Carina Ohm, tlf: 2529 6519.

Ansøgningsfristen er den 30. maj 2018, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Startdato vil være d. 1. september 2018.

About EY
EY is a global leader in assurance, tax, transaction and advisory services with more than 250,000 employees worldwide and 1,700 in Denmark. We are using the finance products, expertise and systems we have developed to build a better working world. That starts with a culture that believes in giving you the training, opportunities and creative freedom to make things better. Whenever you join, however long you stay, the exceptional EY experience lasts a lifetime. And with a commitment to hiring and developing the most passionate people, our ambition is to continuously be among the best employers in the world.

Tags: EY

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere