Event

Få ekstern finansiering til din internationale vækst

Dansk Industri

www.di.dk

  • di@di.dk
  • 3377 3377
  • H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 03.11.2017
Start tidspunkt: 9:00
Sted: DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
Tilmeld  

Kom og lær mere om, hvordan du kan mindske risikoen og øge konkurrenceevnen, når DI inviterer en række danske og europæiske finansieringsinstitutioner til at fortælle, hvordan de kan hjælpe danske virksomheder.

Står din virksomhed foran et betydeligt eksportsalg til en international kunde og ønsker du at minimere risikoen eller samtidig hjælpe kunden med finansiering? Overvejer din virksomhed at undersøge muligheden for at etablere sig på et marked udenfor EU? Eller ønsker du at dele den økonomiske risiko ved en investering i et vækst- eller udviklingsmarked?

Så kan DI hjælpe sammen med relevante finansieringsinstitutioner. Kom og mød repræsentanter fra European Bank for Reconstruction & Development (EBRD), Eksportkreditfonden (EKF), Industrialiseringsfonden for Udviklingslande (IFU) og den Nordiske projekteksportfond (Nopef) den 3. november i DI. 

Lær eller genopfrisk din viden om de nyeste finansieringsmuligheder for din virksomhed, når du vil vokse på de internationale markeder. Og få samtidig muligheden for et individuelt møde, så du kan få en vurdering af hvorledes din virksomheds behov dækkes.

Program:

08.30 Registrering og kaffe

09.00 Velkommen 

09.10 European Bank for Reconstruction & Development (EBRD)

09.30 Investeringsfonden for Udviklingslande (IFU) & Danida Business Finance (DBF)

09.50 Danmarks Eksportkredit (EKF)

10.10 Nordic Project Fund (Nopef)

10.30 En-til-en møder med finansieringsinstitutterne

12.00 Networking og frokost

12.30 Slut på seminaret

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere