22.09.2015  |  Strategi & ledelse

Praktisk anvendelig uddannelse for CSR forandringsagenter i 2016

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sustainable Business Change Manager 2016 er nu åben for tilmelding. Praktisk anvendeligt forløb med særlig fokus på CSR, forretning og forandringsledelse. Få ny viden og konkrete værktøjer til en trin-for-trin opbygning af egen CSR-forandringsplan.

.

For at få succes med CSR skal samfundsansvarligheden indarbejdes i både virksomhedens struktur og kultur - og det kræver både forretningsforståelse og kompetencer inden for forandringsledelse.

I 2016 starter derfor to nye hold op på den meritgivende uddannelse Sustainable Business Change Manager. 

Udover et opgraderet CV, får deltagerne inspiration, ny viden og konkrete værktøjer til at udarbejde deres egen CSR handlingsplan med særligt fokus på koblingen mellem samfundsansvar, forretningsudvikling og forandringsledelse.

Ikke kun jeg men også vores ledelse har meget hurtigt inde i forløbet oplevet, at uddannelsen har givet os konkrete værktøjer og inspiration til handlingsplaner, der kan omsættes direkte til vores løbende arbejde med ansvarlighed , fortæller tidligere deltager Nanna Callisen Bang, Programme Coordinator for strategiske partnerskaber hos CARE.

Læs også: CSR-chef eller forandringsleder?

Læs ogsåViden og værktøjer til 'shared value' i praksis

.

PRAKTISK ANVENDELIG

Forløbet er fordelt på i alt 6 moduler (inklusiv eksamen), som er fordelt over 5 måneder med ca. 3 undervisningsdage månedligt.

Dermed er der god mulighed for mellem modulerne at arbejde videre med fundamentet for virksomhedens egen CSR-handlingplan.

- Man kan tage direkte hjem efter hvert enkelt modul og anvende det i egen virksomhed. Min egen chef har faktisk været positivt overrasket over, hvor hurtigt og hvor meget brugbart der er kommet tilbage til vores organisation, fortæller Metro Service's CSR-ansvarlige, Financial Analyst, Camilla Stengelshøj Madsen, som tog uddannelsen tidligere i år. 

Se hvad andre har fået ud af uddannelsen hér

Læs også: Ny uddannelse kobler CSR med forandringsledelse og forretning.

.

INTERESSERET I AT VIDE MERE?

I 2016 afholdes der 2 hold: det første i 1. halvår med opstart i februar, det andet i 2. halvår med opstart i august. Da der kun afholdes 2 hold årligt, er der rift om pladserne, så forhåndsreservation anbefales. 

Se mere om programmet, undervisere, praktisk info, forhåndsreservation/tilmelding m.m. på www.sustainablebusinesschangemanager.dk 

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - inspirationsforedrag om sociale business trends. Social Business Academy - kurser og certificeringer for professionelle, der arbejder med CSR/CSI  Social Business Club - netværk og mini…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere