Samfund

”Folk vil gerne rejse ansvarligt, og det er en god forretning for os”

Det australske rejsebureau Intrepid Travel er som det største af sin slags blevet B Corp-certificeret for sit fokus på socialt og miljømæssigt ansvar. Det har været en lang proces, men besværet værd, fortæller CEO James Thornton.

Samfund

Lave ydelser skaber fremtidens fattige

Uanset hvad man mener om, hvor stor kontanthjælpen skal være, så betaler børnene prisen. Børnerådets formand mener, at prisen er for høj.

Indhold fra partner

Kommunikation

Naturen er konge!

Kronprins Frederik skal åbne Naturens Dag - hele Danmarks mærkedag for naturoplevelser, hvor både børn og voksne kommer ud i den skønne danske natur.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

UNGC: Lokale netværk og SMV’er er essentielle for verdensmålene

Lokale netværk er uundværlige for at engagere erhvervslivet i arbejdet med at opfylde verdensmålene, og det er de små og mellemstore virksomheder, der trækker læsset, påpeger Global Compact i ny rapport.

Samfund

Gemte cigaretter medvirker til mindre salg til unge

Salling Groups kæder gemmer som de første i Danmark cigaretterne væk. I Netto har man gemt tobakken væk i samtlige godt 500 butikker, og efter den første måned tyder det på, at specielt unge køber færre cigaretter. Kræftens Bekæmpelse vil have prisen op på 100 kr. pakken.

Klima, miljø og energi

Elektriske fragtcykler indtager norske byer

Flere norske centrumområder bliver bilfrie, men ved hjælp af pedaldrevne el-trailere kan varetransporten stadig nå frem. DB Schenker og DHL Express er i gang.

Klima, miljø og energi

Nyt initiativ skal samle Danmark mod madspild

Flere førende virksomheder og madspildsorganisationer går sammen om det nationale initiativ ”Danmark mod Madspild”, der skal samle både borgere og virksomheder om at halvere landets samlede tal for madspild.

Klima, miljø og energi

BoP-ekspert bliver gæsteprofessor i Aalborg

Den verdensberømte professor og medopfinder af begrebet BoP (Base of the Pyramid, Stuart Hart, bliver gæsteprofessor ved Aalborg Universitet. Her skal han arbejde sammen med access2innovation om initiativet "4 SDG Partnerships".

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

thinkstep joins ILCM Scientific Committee

Dr. Singh will be joining other prominent Scientific Committee members, such as Dr. Matthias Finkbeiner, ISO/Technical University of Berlin; Dr. Henry King, Unilever and Dr. Shabbir H. Gheewala, from The Joint Graduate School of Energy and Environment in

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dansk teknologi gør Afrikas industri grønnere

Danish Cleantech Group er et godt eksempel på dansk teknologi, der skaber ægte bæredygtighed - miljømæssigt og kommercielt.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Flere klimaforskere slår alarm

Klodens temperatur stiger, varmerekorder falder på stribe og en dominoeffekt kan gøre det hele endnu værre. Den seneste tids klimaberetninger er ikke ligefrem opløftende læsning. Herhjemme kan CO2-lagring blive en del af modsvaret.

Medarbejder

Sådan undgår I sexchikane

Sexchikane er uacceptabelt og kan have alvorlige konsekvenser – medarbejdere kan blive syge, og virksomheden kan ifalde erstatning og påbud. Forebyg med personalepolitik og tydelighed. DI har samlet viden og gode råd på et nyt site.

Indhold fra partner

Kommunikation

Sådan skal du rapportere på verdensmålene

Ny vejledning fra UN Global Compact og Global Reporting Initiative giver klare retningslinjer for, hvordan virksomheder kan fortælle om deres arbejde med verdensmålene. Den bygger på kendte principper, og beder om at få både det gode og det dårlige med.

Elkøretøjer til arbejde sparer tid og energi

For at vedligeholde tekniske installationer på flere hundrede ejendomme i Københavns Kommune har leverandøren Coor investeret i fire elkøretøjer. Målet er at støtte op om kommunens ambition om at blive en CO2-neutral hovedstad.

Menneskerettigheder

Mærsk vil fremme LGBTI-rettigheder

A.P. Møller – Maersk vil øge mangfoldighed og inklusion i erhvervslivet. Derfor tilslutter rederiet sig nu en global indsats, der kæmper for lesbiske, bøsser, bi- og transpersoners (LGBTI) rettigheder på arbejdspladsen.

Klima, miljø og energi

Sushirestaurant bliver en del af FSC Danmark

Restaurantkæden Letz Sushi vil være førende indenfor bæredygtig sushi og har derfor meldt sig ind i FSC Danmark.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sommeren fra et bæredygtigt perspektiv – behov for handling

Den usædvanligt varme sommer har i den grad belyst betydningen af klimaforandringerne, når det gælder de ekstreme temperaturer. Det giver anledning til at tænke over vores ressourceforbrug. I Danmark er vi nemlig helt oppe på en niendeplads i verden, når det gælder vores ressourceforbrug. Det er et spring fra en 18.-plads sidste fra året før. Det er primært den udviklede verden, der er storforbruger af ressourcer og særligt i Danmark er vi store syndere, hvad det angår. Det skriver dr.dk.

Indhold fra partner

Kommunikation

Fra skoven til catwalken: FSC er den foretrukne certificering for skovbaserede tekstiler

Grønne non-profit organisationer som Canopy og FSC er førende, når det kommer til at skabe forandring i modebranchen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Steps to Create Your Company’s Renewable Energy Strategy

At the Global Climate Action Summit this fall, stakeholders from around the globe will meet in San Francisco to discuss how we can take climate ambition to the next level. Business can play a significant leadership role in accelerating the transition to a lower-carbon economy, and as we have seen through initiatives like the Renewable Energy Buyers Alliance (REBA), renewable energy can be a key component of climate action efforts.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Forskere: Grøn omstilling giver stor økonomisk gevinst for verden

Ambitionerne for grøn omstilling stiger og stiger, og nu viser forskning, at overgangen til vedvarende energi kan skabe økonomiske fordele i billionstørrelsen.

Samfund

Bæredygtig vegetarhotdog er endnu et skridt i Ikeas omstilling

Møbelmastodonten Ikea har lanceret en kødfri og dermed klimavenlig hotdog, som fra i dag kan købes i kædens danske varehuse. CSR-chef Jonas Engberg medgiver dog, at råmaterialer til møbelproduktionen stadig er den helt store post på selskabets CO2-regnskab.

Klima, miljø og energi

Grundfos-direktør: Alle virksomheder kan gå grønt

Topchefen Mads Nipper mener, at alle virksomheder kan drejes i en mere bæredygtig retning og opfordrer derfor sine direktør-kollegaer til at gå grønt.

Supply chain

Brancheforening er ærgerlig over artikler om handel med tropisk træ

Dansk Træforening er først og fremmest ærgerlig over den massive kritik af træimportører og forhandlere, som dukkede op i maj måned i år. Ærgerlig over at det er handlen med tropisk træ, som problematiseres i forhold til risiko for afskovning, og ærgerlig over at det ser ud som om, de danske virksomheder ikke arbejder med risici i deres leverandørkæde.

Klima, miljø og energi

Cementvirksomhed skruer helt op for grøn omstilling

På fem år har Aalborg Portland spyttet godt en kvart milliard i grønne investeringer, og i 2017 brugte virksomheden næsten dobbelt så meget på investeringer i miljøteknologiske forbedringer på fabrikken i Aalborg som året før.

Samfund

Konference: Grønland sætter igen fokus på FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Hvorfor og hvordan giver FN’s verdensmål mening for Grønland? Og hvad skal der til for at komme i mål med at implementere verdensmålene i Grønland? De spørgsmål tages op på en spændende konference den 15. september i Katuaq.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimaeksperter: Vi er blevet mere klimabevidste

Selvom eksperter og fagfolk med lang erfaring fra klimaområdet er uenige om omfanget, betydningen, og hvilke løsninger der er bedst for vores klode, så er de enige om én ting – der er sket et skred i vores klimabevidsthed.

Klima, miljø og energi

Bæredygtig fremtid formes i Aalborg

Den 10. og 11. september danner Musikkens Hus i Aalborg rammen om PEOPLE PROFIT PLANET – en konference, der sætter fokus på, hvordan virksomheder, humanitære organisationer og forskere kan samarbejde om at skabe en bæredygtig fremtid.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Engelsk klub certificeret som verdens første CO2-neutrale fodboldklub

Den lille engelske fodboldklub Forest Green Rovers har som den første af sin slags i verden opnået en certificering som CO2-neutral af FN. Vedvarende energi og vegansk mad er blandt løsningerne.

Klima, miljø og energi

Minister: Olie- og gasproduktionen er nødvendig for at opnå grøn omstilling

Internationale forskere advarer mod en dominoeffekt, der kan få Jordens klima til at gå amok. Klima- og energiminister Lars Chr. Lilleholt (V) mener, at der er brug for handling, men understreger samtidig, at den grønne omstilling er afhængig af de ressourcer, vi får fra produktionen af olie og gas.

Seneste CSR  

Seneste nyt

17.08.2018

Lauren Ellis oprettede en profil

Indhold fra partner

17.08.2018 | Af CSR LINK

Kom godt i gang med Verdensmålene

17.08.2018

Chloe oprettede en profil

17.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Carlsberg lancerer øl brygget på overskudsbrød

17.08.2018

Lasse Ryom Nielsen oprettede en profil

Event | 17.08.2018 | Af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i NordDanmark

FN's 17 Verdensmål og hvordan man får fortalt kunden det...

Rapport | 17.08.2018 | Af BESTSELLER

BESTSELLERs bæredygtighedsrapport 2017

Job | 17.08.2018 | Af Gate 21

Ambitiøs chefkonsulent, der kan opbygge stærke partnerskaber og udvikle projekter indenfor cirkulær økonomi, grøn omstilling og vækst i Region Sjælland og Greater Copenhagen.

Event | 17.08.2018 | Af DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

Morgenbriefing september: Verdensmålsfonden – investeringer for en bæredygtig fremtid

Event | 17.08.2018 | Af DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

Dialogmøde om kampagner

Job | 17.08.2018 | Af BESTSELLER

Senior Chemical Specialist - BESTSELLER Sustainability

17.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Mærsk investerer millionbeløb i at bekæmpe plastikforurening i Stillehavet

17.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

”Folk vil gerne rejse ansvarligt, og det er en god forretning for os”

16.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Ligestilling i toppen af dansk erhvervsliv er gået i stå

Indhold fra partner

16.08.2018 | Af FSR - danske revisorer

Stor interesse for dialogmøde om vurdering af CSR risici

Job | 16.08.2018 | Af Hempel

Compliance Officer

Analyse | 26.10.2017 | Af FSR - danske revisorer

Børsnoterede virksomheders rapportering om samfundsansvar

Vejledninger | 16.08.2018 | Af FSR - danske revisorer

Krav til virksomhedens redegørelse for samfundsansvar

Indhold fra partner

16.08.2018 | Af Kirkens Korshær, Martha Madsen

Lave ydelser skaber fremtidens fattige

16.08.2018

Lone Ditmer oprettede en profil

Indhold fra partner

16.08.2018 | Af FSC Danmark

Sushirestaurant bliver en del af FSC Danmark

Indhold fra partner

16.08.2018 | Af Danmarks Naturfredningsforening

Naturen er konge!

Indhold fra partner

16.08.2018 | Af DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

Sommeren fra et bæredygtigt perspektiv – behov for handling

16.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

UNGC: Lokale netværk og SMV’er er essentielle for verdensmålene

Event | 15.08.2018 | Af Dansk Affaldsforening

Ny økonomi og verdensmål: Holdninger, målepunkter og bundlinjer

Indhold fra partner

15.08.2018 | Af FSC Danmark

Fra skoven til catwalken: FSC er den foretrukne certificering for skovbaserede tekstiler

15.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Gemte cigaretter medvirker til mindre salg til unge

15.08.2018

Malene Mølgaard Christensen oprettede en profil

Indhold fra partner

15.08.2018 | Af BSR

Steps to Create Your Company’s Renewable Energy Strategy

15.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Elektriske fragtcykler indtager norske byer

14.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Forskere: Grøn omstilling giver stor økonomisk gevinst for verden

14.08.2018

Karin Ramstad oprettede en profil

14.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Nyt initiativ skal samle Danmark mod madspild

14.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

Bæredygtig vegetarhotdog er endnu et skridt i Ikeas omstilling

Indhold fra partner

14.08.2018 | Af access2innovation

BoP-ekspert bliver gæsteprofessor i Aalborg

14.08.2018

Daniel Mølgaard Jensen oprettede en profil

14.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Grundfos-direktør: Alle virksomheder kan gå grønt

Indhold fra partner

14.08.2018 | Af thinkstep

thinkstep joins ILCM Scientific Committee

Job | 13.08.2018 | Af Dansk Industri

DI søger studentermedhjælper til kommunikation om CSR og FN’s verdensmål

Event | 13.08.2018 | Af Enact

Bliv certificeret i rapportering af GRI Standarder

Event | 13.08.2018 | Af Enact

Agenda 2030 for jeres organisation

13.08.2018

Emma Primdal Pedersen oprettede en profil

13.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

Brancheforening er ærgerlig over artikler om handel med tropisk træ

13.08.2018

Benny Møller Meyer oprettede en profil

Indhold fra partner

13.08.2018 | Af access2innovation

Dansk teknologi gør Afrikas industri grønnere

13.08.2018

Mathilde S. Zeeberg oprettede en profil

13.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Cementvirksomhed skruer helt op for grøn omstilling

13.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Flere klimaforskere slår alarm

10.08.2018

Luise Egholm Blomgaard oprettede en profil

Indhold fra partner

10.08.2018 | Af Enact

Konference: Grønland sætter igen fokus på FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

Job | 09.08.2018 | Af Water Air Food Awards

Personal Assistant to President for WAFA Global Organization

Indhold fra partner

09.08.2018 | Af Dansk Industri

Sådan undgår I sexchikane

09.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Klimaeksperter: Vi er blevet mere klimabevidste

09.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning,

Sådan skal du rapportere på verdensmålene

Indhold fra partner

09.08.2018 | Af access2innovation

Bæredygtig fremtid formes i Aalborg

09.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Elkøretøjer til arbejde sparer tid og energi

08.08.2018

Louise Bjarnt oprettede en profil

08.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Engelsk klub certificeret som verdens første CO2-neutrale fodboldklub

08.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Mærsk vil fremme LGBTI-rettigheder

08.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Minister: Olie- og gasproduktionen er nødvendig for at opnå grøn omstilling

Rapport | 08.08.2018 | Af WindowMaster A/S

CSR rapport 2017 – WindowMaster

08.08.2018

Claus Frier oprettede en profil

07.08.2018 | Af CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

Forsvaret igen på kant med egne standarder for indkøb

07.08.2018

Marie Lehmann oprettede en profil

Job | 07.08.2018 | Af Water Air Food Awards

Researcher - Applications Evaluator

Indhold fra partner

07.08.2018 | Af DANVA , Carl-Emil Larsen, Direktør

Dialog om håndtering af medicinrester

Event | 07.08.2018 | Af DELL A/S

Webinar: Dell Inc Legacy of Good CSR Highlights 2018

Indhold fra partner

07.08.2018 | Af DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Hvad vil det sige, at plast er genanvendelig?

Job | 07.08.2018 | Af Deloitte

Manager with passion for innovation, eager to make a difference on the Sustainable Development Goals

Job | 07.08.2018 | Af Water Air Food Awards

Fundraising Coordinator (Crowdfunding) for WAFA Global Organization - Volunteer position

Top jobs Se alle

Ambitiøs chefkonsulent, der kan opbygge stærke partnerskaber og udvikle projekter indenfor cirkulær økonomi, grøn omstilling og vækst i Region Sjælland og Greater Copenhagen.

Kan du udvikle fremtidens grønne omstillingsprojekter, som accelererer grøn omstilling og vækst i Region Sjælland?

Frist: 29.08.2018 Københavnsområdet

Senior Chemical Specialist - BESTSELLER Sustainability

Are you excited about the prospect of putting your proven abilities within the implementation of chemical management systems to work in a global fashion company?

Frist: Snarest muligt Midtjylland

Compliance Officer

Frist: 31.08.2018 Københavnsområdet

DI søger studentermedhjælper til kommunikation om CSR og FN’s verdensmål

Dansk Industri (DI) er førende erhvervsorganisation inden for CSR og udbredelse af FN’s verdensmål til dansk erhvervsliv. Som led i projektet ”FN’s verdensmål – fra filantropi til forretning” har DI udviklet en ny digital platform om FN’s verdensmål. Den skal give danske virksomheder indsigt og inspiration til, hvordan FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling kan styrke forretningen.

Frist: 26.08.2018 Københavnsområdet

Personal Assistant to President for WAFA Global Organization

Personal Assistant to President for WAFA Global Organization

Frist: Snarest muligt Københavnsområdet

Researcher - Applications Evaluator

We are looking for a volunteer to fill the role of Researcher – Applications Evaluator, who will be carrying out project activities, working with applications data, finding and reviewing applicants worldwide, etc.

Frist: Snarest muligt Udlandet/Andet

Manager with passion for innovation, eager to make a difference on the Sustainable Development Goals

We are experiencing an increasing demand and interest from private and public sector to leverage the innovation opportunities in the Sustainable Development Goals. Therefore, we are looking to expand and strengthen our team. We have set an ambitious plan and are looking for a new colleague to join!

Frist: 01.09.2018 Københavnsområdet

Fundraising Coordinator (Crowdfunding) for WAFA Global Organization - Volunteer position

Fundraising Coordinator (Crowdfunding) for WAFA Global Organization - Volunteer position

Frist: Snarest muligt Udlandet/Andet

GROUP CORPORATE RESPONSIBILITY SPECIALIST

Are you an expert on working terms, human rights, forced labour, and non-discrimination? Can you establish and maintain a good relationship to the communities where ECCO’s factories are situated? Then you might be the right candidate for the role as our new Group Corporate Responsibility Specialist with a specific focus on Employment Compliance and Community.

Frist: 20.08.2018 Sydjylland

Events Se alle

Seminar 22 Aug 2018

Den Klimasmarte By - KL Seminar

Klimaet ændrer sig. På dette seminar sætter vi fokus på, at en klimasikker by også er en smart by. En by, der benytter sig af tilgængelig teknologi, nyeste viden og realtidsdata for at tilpasse sig en ny, vådere hverdag.

09:00 Scandic Hotel Jacob Gade
Kursus 22 Aug 2018

Kursus for indkøbere og kvalitetsansvarlige/koordinatorer

Kurset er for indkøbere og medarbejdere, der har ansvar for at tjekke FSC-certificerede leverandører, indkøbe FSC-materialer og som måske også arbejder med overholdelse af tømmerlovgivning som f.eks. EUTR

FSC Danmark, Ferdinand Sallings Stræde 13, 3. sal, 8000 Aarhus C
Seminar 23 Aug 2018

ISO 45001 Opgraderingsseminar

Kom godt fra start med den nye ISO 45001 Den nye standard ISO 45001 er på vej, den udkommer i starten af 2018. Bureau Veritas står ved din side, klar til at hjælpe dig med at blive klogere på den nye standard.

08:30 Bureau Veritas Business Academy Oldenborggade 25-31 , 7000 Fredericia
Seminar 27 Aug 2018

ISO 14001 Inspirationsseminar

På ISO 14001 Inspirationsseminar får deltageren et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 14001 standarden.

08:30 Bureau Veritas Business Academy Oldenborggade 25-31 , 7000 Fredericia
Kursus 27 Aug 2018

Sustainable Business Change Manager: Praktisk uddannelse med certificering for CSR-professionelle 2018

Praktisk anvendelig uddannelse & certificering med fokus på koblingen mellem samfundsansvar, forretning og forandringsledelse. Få nyeste viden & praktiske værktøjer til at opgradere din virksomheds CSR-indsats, din faglighed og dit CV. Holdstart aug 2018.

09:00 Kosmopol v. DEA, Fiolstræde 44, 1171 København K
Gå-hjem møde 28 Aug 2018

Vurdering af CSR risici

FSR - danske revisorers CSR-udvalg inviterer til fire dialogmøder i 2018 med fokus på danske og internationale trends og udviklinger, der understøtter tilliden til virksomhedens arbejde med samfundsansvar.

14.00 Revisorernes Hus, Kronprinsessegade 8, København
Konference 28 Aug 2018

Kommunal affaldsplanlægning - mens vi venter på den nationale plan

Den nye nationale affaldsplan ventes klar i 2020 og kommunerne kan derfor vente med at udarbejde nye affaldsplaner indtil da. Men hvad kan vi forvente os af den nationale affaldsplan og hvordan kan kommuner og private aktører forberede sig på fremtiden?

09.00 B!NGS’ konferencelokale, Vesterbrogade 149, st., 1620 København
Konference 28 Aug 2018

Lancering: ’Dogmeregler for cirkulær anvendelse af plastemballage’

Dansk Erhvervs Forum for Bæredygtige Emballager præsenterer projektet ’Dogmeregler for cirkulær anvendelse af plastemballage’ til en konference, der byder på en præsentation af nye, cirkulære emballageprincipper med tilhørende prototyper, spændende oplæg,

Kl. 12-16 Dansk Erhverv, Børsen
Kursus 28 Aug 2018

Kvalitetsledelse - Sådan anvender du standarden - ISO 9001:2015

Lær at omsætte ISO 9001:2015 for kvalitet til praksis. Kurset viser dig, hvordan du kan implementere og anvende standarden.

08:30 Gøteborg Plads 1, 2150 Nordhavn

Navnenyt Se alle

NY STÆRK SALGSPROFIL TIL NEUTRAL

07.08.2018

Det er med glæde, at vi pr. 1/8-2018 har kunne byde Klaus Honoré velkommen til Neutral, hvor han som Salgschef skal videreudvikle bl.a. det danske marked. Klaus kommer med et solidt kendskab til branchen – og har i man…

Advokat Thomas Trier Hansen bliver nyt sagkyndigt medlem af MKI

10.07.2018

Erhvervsminister Rasmus Jarlov har udpeget Thomas Trier Hansen til nyt sagkyndigt medlem af Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI).Thomas Trier Hansen er advokat med speciale i bl.a. menneskerettigheder og CSR…

Sebastien P. Bouchara ansat i Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark

05.07.2018

Sebastien P. Bouchara er pr. 15. juni tiltrådt som projektleder for udrulning af NBE. Han kommer til at have den primære kontakt til de nordjyske kommuner og erhvervscentre i netværket for at understøtte d…

Ny formand for Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI)

04.07.2018

Linda Nielsen fra Københavns Universitet er netop blevet udnævnt som ny formand for Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI).Mads Øvlisen har efter eget ønske stillet formandsposten for MKI til rådighed. Erhverv…

AKTIVISTEN DER BLEV GENERALSEKRETÆR

04.07.2018

Den 41-årige Tim Whyte vender snart hjem til Danmark, for at sætte sig i en af de vigtigste stole i det danske NGO-miljø. Fra efteråret bliver han ny generalsekretær i Mellemfolkeligt Samvirke – hvor han selv for mange år siden var en…

Jacob Simonsen ny direktør for ARC

29.06.2018

En enig bestyrelse i ARC - Amager Ressourcecenter- har i dag valgt at ansætte den 51-årige nuværende direktør for Dansk Affaldsforening, Jacob Hartvig Simonsen, som ny direktør.Næstformand og formand for ansættelsesudvalget, Allan S. Anders…

Dansk Erhverv skifter ud i topledelsen

21.06.2018

Dansk Erhvervs formand Jens Mathiesen meddeler, at erhvervsminister Brian Mikkelsen er udnævnt til ny adm. direktør for Dansk Erhverv. Brian Mikkelsen afløser Jens Klarskov, der efter gensidig aftale fratræder sin stilling med virkning fra…

Annemette Undén ny forretningsudvikler i MiljøForum Fyn

15.06.2018

MiljøForum Fyn har tilføjet endnu en erfaren og kompetent profil til sit team af medarbejdere. Annemette Undén er pr. medio maj ansat som forretningsudvikler inden for Cirkulær Økonomi med tilknytning til M…

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere