Froosh ApS

froosh.com

Branche/Sektor:

Fremstillingsvirksomhed

Om

froosh er sat i verden for at give forbrugere en nem og sund måde at få mere frugt og grønt i deres kost. en måde at gøre det lidt lettere at leve et sundt liv på.vi udvikler vores egne opskrifter: presser og moser frugt af top kvalitet, hælder det på glasflasker og kartondåser. vi bruger aldrig koncentrat eller konserveringsmidler og tilføjer aldrig sukker. faktisk tilføjer vi ikke noget som hels… Læs mere  

Om

froosh er sat i verden for at give forbrugere en nem og sund måde at få mere frugt og grønt i deres kost. en måde at gøre det lidt lettere at leve et sundt liv på.
vi udvikler vores egne opskrifter: presser og moser frugt af top kvalitet, hælder det på glasflasker og kartondåser. vi bruger aldrig koncentrat eller konserveringsmidler og tilføjer aldrig sukker. faktisk tilføjer vi ikke noget som helst – froosh er 100% frugt og grønt – intet andet.
hvis vi kan få lov at pudse glorien et øjeblik, så er vi kåret som nordens sundeste smoothie af magasinet iform og ernæringsekspert martin kreutzer, da vi har det højest vitamin og kostfibre indhold. vi har fødevarstyrelsens godkendelse for, at vores 250 ml froosh smoothies dækker det der svarer til 2 af de 6 stykker frugt og grønt, som den anbefalede daglige mængde lyder på.
 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere