Gate 21

www.gate21.dk/

Branche/Sektor:

Organisationer/NGO

Om

Gate 21 er en non-profit partnerorganisation, der samler de ambitiøse regioner, kommuner, virksomheder og videninstitutioner, der vil den grønne omstilling.

Vores afsæt er regionernes og kommunernes efterspørgsel på nye og smarte løsninger på klima- og energiområdet. Vi udvikler og demonstrerer energi- og ressourceeffektive løsninger i en række projekter og Living Labs sammen med og på tv…

Læs mere  

Om

Gate 21 er en non-profit partnerorganisation, der samler de ambitiøse regioner, kommuner, virksomheder og videninstitutioner, der vil den grønne omstilling.

Vores afsæt er regionernes og kommunernes efterspørgsel på nye og smarte løsninger på klima- og energiområdet. Vi udvikler og demonstrerer energi- og ressourceeffektive løsninger i en række projekter og Living Labs sammen med og på tværs af vores stærke partnerkreds.

Det er partnerskabets ambitioner og konkrete resultater skabt i innovative projekter, der har gjort Gate 21 til en ledende organisation i den grønne omstilling.

Kontaktpersoner

Marie Sisse Brown

Kommunikationschef

Jobs

Seniorprojektleder til grøn forretningsudvikling og cirkulær økonomi på Bornholm

Vil du stå i spidsen for et nyt og spændende projekt på Bornholm, hvor der skal udvikles og gennemføres grønne forretningsmodeller for små og mellemstore virksomheder på Bornholm?

Frist: 06.11.2017 Bornholm

Events

Seminar 27 Okt 2017

Mobilitetsbazar

Kom og spark dæk på elcykler, el-scootere med lad og el- og bybiler. Hør om et hav af apps og kampagner til din virksomhed. Oplev det nyeste udvalg på markedet og find ud af, hvad andre virksomheder har fået ud af forskellige løsninger.

13.00-16.00 DTU Ballerup Campus Seminarrum, Lautrupvang 15, 2750 Ballerup
Konference 08 Feb 2018

Smart City – Smart Living 2018: Det gode liv i byerne

I Gate 21 og NRGi er vi glade for endnu engang at invitere til vores nationale Smart City-konference. Sidste år var konferencen udsolgt, så tilmeld dig allerede i dag for at sikre dig din billet

09.00 Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn, København

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere