Jobopslag

Gate 21 søger praktikant til kommunikation

Gate 21

www.gate21.dk/

  • gate21@gate21.dk
  • 3111 4040
  • Liljens Kvt. 2, 2620 Albertslund
Se profil  
Stilling: Praktikant
Ansættelses­forhold: Deltid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.08.2018
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 08.05.2018
Søg job  

I Gate 21 søger vi en praktikant, der særligt kan hjælpe os i projektet Bæredygtig Bundlinje. Her skal 100 små- og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden hjælpes i gang med udvikling af en grøn forretningsplan.

Vi har fokus på cirkulær økonomi og herunder fem indsatser: Energibesparelser, Tilbagetagningsordning eller leasing, Industriel symbiose, Cirkulært design og Materialebesparelser. Virksomhederne tilbydes undervejs strukturerede forløb, der blandt andet består i udarbejdelse af en potentialeanalyse, konsulentbistand og processtøtte, som til sidst skal munde ud i en grøn forretningsplan.

I Bæredygtig Bundlinje løfter vi indsatsen i tæt samarbejde med kommuner, universiteter, erhvervsorganisationer og andre interessenter, derfor er en vigtig del af projektet at kommunikere og projektarbejde med disse.

Vi søger en praktikant der bl.a. kan:

  • Bistå planlægning, koordinering og afvikling af forskellige netværksmøder for virksomheder og samarbejdspartnere
  • Bidrage med kommunikationsprodukter der bistår formidlingen af Bæredygtig Bundlinje både overfor eksterne parter og interne parter, evt. deltage i udviklingen af nye kommunikationsprodukter som fx podcasts
  • Levere tekster til SoME, hjemmeside, powerpoint præsentationer samt PR – herunder evt. også tekster til samarbejdspartneres kommunikationsplatforme
  • Bistå med tekst og statistik til evaluering af Bæredygtig Bundlinje


Vi forventer, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt – og har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Det er ikke så vigtigt hvilken uddannelse, du kommer fra. Vigtigst er, at du har interesse i at få cirkulær økonomi udover rampen blandt små- og mellemstore virksomheder.

Via praktikopholdet kan du forvente at få indsigt i, hvordan der arbejdes i en partnerskabsorganisation. Du får også erfaring med, hvordan der arbejdes med projekter på tværs af kommuner, universiteter og private virksomheder. Bæredygtig Bundlinje er støttet af EU's Regionalfond, Vækstforum Hovedstaden og Region Hovedstaden, og du vil derfor også få indsigt i håndtering af eksternt finansierede projekter.

Vi har ikke mulighed for at lønne vores praktikanter, men kan i stedet tilbyde et studiejob en dag om ugen parallelt med praktikopholdet. Studiejobbet er lønnet. Flere af vores praktikanter er desuden fortsat som studentermedhjælpere efter endt praktikophold.

Du er velkommen til at kontakte Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe på tlf. 5369 7008, hvis du vil høre mere om jobbet.

Hvis du er interesseret, sender du en ansøgning med cv via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er 01-06-2018 og vi læser løbende ansøgningerne igennem. Opstart på praktikforløbet er efter sommerferien. Vi nedtager stillingsopslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Tags: Gate 21

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere