23.06.2017 | Navnenyt

Green Network A/S får ny medejer

Det er med stor fornøjelse, at den nuværende ejerkreds, Nuco Invest samt Kenneth Hald Jensen, kan oplyse, at ejerkredsen er blevet udvidet med Susanne Lydholm. Susanne har de seneste 7 år været administrerende direktør for HSE divisionen i Bureau Veritas, og har tidligere være salgs- og marketingchef for en række større virksomheder.

Susanne Lydholm bliver leder af Green Networks rådgivningsteam, som nu består 6 rådgivere og 2 back-up funktioner. Som administrerende direktør for selskabet får hun det overordnede ansvar for den vækststrategi, som er lagt. Partner Kenneth Hald Jensen vil i fremtiden fokusere på det, der er hans spidskompetence, nemlig salg, rådgivning og italesættelse af CSR både nationalt og internationalt.

Bestyrelsesformand Peter Skou udtaler: ”Vi er i et vækstmarked, hvor vi ikke er i tvivl om, at der vil være brug for specialrådgivning indenfor forretningsdrevet CSR. Med Susanne om bord har vi nu den rette struktur til understøttelse af vores strategi, som forhåbentlig skal bidrage til, at vi vækster hurtigt. Vi er Danmarks førende management consultant hus indenfor bæredygtighed”.

Kontakt Green Network A/S for mere information:

Peter Skou, Bestyrelsesformand i Green Network

psk@nucoinvest.dk

Tlf. 21 57 55 00 

Mere fra Green Network

Green Network

www.greennetwork.dk

Green Network A/S er et CSR videns- og træningscenter, der arbejder for at fremme bæredygtig udvikling og vækst hos vores partnervirksomheder.I mere end 21 år har vi inspireret og udviklet virksomhedernes mådeat tænke forretning på og banet vejen for nye forretningsmuligheder gennem arbejdet med forretningsfokuseret samfundsansvar (CSR).Green Network er i dag Danmarks førende udbyder af viden…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere