Jobopslag

Green Network A/S søger administrerende direktør

Green Network

www.greennetwork.dk

  • greennetwork@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 2. tv, 7100 Vejle
Se profil  
Stilling: Administrerende direktør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.03.2017
Søg job  

Vil du være med til at sikre den fortsatte fremdrift og ekspansion af Green Network?

Da den nuværende administrerende direktør og partner i Green Network ønsker at fokusere på forretningsudvikling, salg og rådgivning, søger vi en ny administrerende direktør, som også skal indgå i salgs-/rådgiverteamet.

Vi har et stærkt team på i alt 8 personer; vi har en stærk position, og er Danmarks største konsulenthus indenfor CSR. I øvrigt er vi også national partner for CSR Europe.

Vi har konkrete og gennemtestede tilbud klar til vores kunder, som skal skubbes udover rampen ved aktiv relationsopbygning og fortrolighed med kunderne. Derfor er det et must, at du også selv brænder for idéen om, at det faktisk kan være en økonomisk fordel for virksomhederne at opføre sig ordentligt.

Green Network A/S har i 22 år leveret løsninger og rådgivning indenfor CSR til vores kunder og partnere, hovedsageligt i trekantsområdet, og nu arbejder vi på at flytte os fra at være en regional til at blive en national spiller, og alle i teamet brænder for at arbejde med bæredygtighed og den tredobbelte bundlinje til gavn for vores kunder.

Vi arbejder med en ambitiøs vækststrategi, og derfor har vi brug for netop dig til at bidrage til at opfylde denne strategi.

Jobbet og dig

  • Du skal kunne styre den fortsatte fremdrift og ekspansion af Green Network
  • Du skal være struktureret
  • Du skal være kommerciel
  • Du skal have rådgivererfaring fra et konsulenthus
  • Du skal have erfaring med at lede et team af fagligt stærke rådgivere og få dem til at performe som team
  • Du skal være kulturbærer
  • Du skal kunne generere salg via dit netværk og egne kompetencer. Vi ser gerne, at du har erfaring fra strategi, supply chain rådgivning eller lignende. Vi bygger de nødvendige CSR kompetencer på; det vigtigste er, at du har erfaring med rådgivningsprocesser som strategiudvikling, træning mv.

Du vil blive del af en spændende virksomhed i vækst med et godt arbejdsmiljø og gode personaleforhold. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med mulighed for aktieoptioner.

Synes du, at dette lyder spændende, så hører vi gerne fra dig.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Arbejdssted: Roms Hule 8, 2.tv., 7100 Vejle, Danmark

Yderligere oplysninger fås hos: Peter Skou: tlf. 21 57 55 00 - www.greennetwork.dk

Ansøgning skal sendes hurtigst muligt til Conni Heise på e-mail: che@greennetwork.dk

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere