Event

Grundkursus om FSC-certificering og EUTR

FSC Danmark

dk.fsc.org

  • info@fsc.dk
  • 88709518
  • Ferdinand Sallings Stræde 13, 3. sal, 8000 Aarhus C
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 31.08.2017
Start tidspunkt: 10.00
Sted: Kolding
Tilmeld  

I august har certificeringsansvarlige og indkøbere/kvalitetskoordinatorer mulighed for at blive opdateret inden for FSC-CoC-certificering og EUTR. På FSC Danmarks minikurser får kursisterne den seneste viden om emnerne og en masse god råd med hjem.

Har du brug for at blive opdateret på FSC®’s CoC-certificeringskrav og få gode råd/ideer med hjem? Har du brug for at blive opdateret på FSC og EUTR (den europæiske tømmerlov)? Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så er minikurset her lige noget for dig. På kurset vil vi også give dig en kort opdatering på ændringerne i den nye FSC-CoC-standard, der trådte i kraft 1. april 2017. 

Kurset består af to moduler. Du behøver ikke deltage i begge to, men kan tilmelde dig netop de(t) modul(er), du er interesseret i.

Ved kurset vil der blive serveret en let frokost.

Modul 1 - FSC-certificering - her gennemgår vi FSC-CoC-kravene og giver eksempler på, hvordan virksomheder vælger at overholde dem. Det vil sige, at vi kommer omkring de metoder og arbejdsgange virksomheder typisk indfører for at sikre, at de lever op til certificeringskravene. Herudover gennemgår vi de væsentligste ændringer i den nye FSC-CoC-standard, som trådte i kraft 1. april 2017, og som alle certificerede virksomheder har et år til at tilpasse sig.

Modul 2 - FSC og EUTR - her fortæller vi om, hvordan FSC kan bruges i Due Diligence-systemer særligt med fokus på EUTR (den europæiske tømmerlov). Vi tager her udgangspunkt i vores dialog med både virksomheder, som har haft tilsyn fra myndighederne og myndighederne selv. Vi introducerer også kort de generelle krav til Due Diligence.

Tid og sted
Kurset afholdes:

  • Torsdag d. 31. august fra 10.00-14.15 hos Velux A/S, Platinvej 14, 6000 Kolding.

Pris
Kurset er gratis for medlemmer af FSC Danmark (op til to deltagere pr. medlem). Ikke-medlemmer kan deltage for 1200 kr. ex. moms. Prisen inkluderer deltagelse i alle moduler, frokost og kaffe/vand.

Tilmelding
Tilmelding skal ske via mail til kursus@fsc.dk senest fredag d. 18. august . Tilføj "Kursus om FSC og EUTR” i emnefeltet. 
Husk at oplyse hvor mange moduler, du ønsker at deltage i, og om du har allergier eller særlige præferencer, der skal tages hensyn til i frokostbestillingen. 

​Der er et loft på 30 deltagere, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.


Hvad er FSC-CoC-standarden?
FSC-CoC-standarden er den standard, som alle FSC-certificerede produktions- eller handelsvirksomheder skal leve op til for at kunne videresælge produkter med FSC-claims og mærke produkter med FSC’s logo.

Tags: FSC Danmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere