08.03.2017 | Navnenyt

Helene Regnell forlader posten som CSR-chef i Dansk Supermarked

"Kan man flytte et corporate bjerg på fire år?" Med et bekræftende "ja", svarer Helene Regnell selv på spørgsmålet i en LinkedIn-post, som samtidig er meldingen om at hun ikke længere er at finde som CSR-direktør i Dansk Supermarked. I stedet skal den erfarne CSR-kvinde ud at finde nye bjerge at flytte som selvstændig konsulent eller bestyrelsesmedlem. 

"Jeg fik det råd for mange år siden, at man altid skal sige ja til den største udfordring. Det råd har jeg fulgt, og det har givet mange erfaringer, som jeg nu vil kunne bruge mange andre steder. Jeg har ingen faste aftaler endnu, men har fået flere henvendelser siden jeg har meldt min beslutning ud," siger Helene Regnell. 

Kommentarerne til Helene Regnells post på LinkedIn er da også entydigt positive. Tidligere kollegaer i Dansk Supermarked skriver,  at

"Din indsats i DS har været mærkbar. Dit arbejde med at få CSR på dagsordenen er lykkes. Du er nået ud med dit budskab mange steder i den operationelle del af organisationen" og "...du i den grad gjorde op med berøringsangsten i forhold til at kommunikere de gode tiltag, der allerede rørte på sig i organisationen og hvor du bestemt fik sat CSR på dagsordenen i alle formater". 

Samarbejdpartnere fra Dyrenes Beskyttelse og FairTrade melder sig også på banen, og siger tak for godt samarbejde og inspiration, og håber på fortsat at kunne nyde godt af Helenes viden. 

Dansk Supermarked genbesætter ikke stillingen, men lægger funktionen ind under kommunikationsdirektør Mads Hvitved Grands område. 

 

Mere fra Eva

Eva Harpøth Skjoldborg

Redaktør, CSR.dk

Uddannelse: cand.merc.int, Copenhagen Business School 2001. Diverse efteruddannelsesforløb i journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole. Tidligere job: Freelanceskribent med fokus på CSR, rapportering for Maersk Gruppen, ISS, LEGO, Dansk Supermarked og Carlsberg, publikationer for Novo Nordisk. Journalist og kommunikationsmedarbejder, Novo Nordisk, fokus på CSR. Projekt…

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere