08.03.2017 | Navnenyt

Helene Regnell forlader posten som CSR-chef i Dansk Supermarked

"Kan man flytte et corporate bjerg på fire år?" Med et bekræftende "ja", svarer Helene Regnell selv på spørgsmålet i en LinkedIn-post, som samtidig er meldingen om at hun ikke længere er at finde som CSR-direktør i Dansk Supermarked. I stedet skal den erfarne CSR-kvinde ud at finde nye bjerge at flytte som selvstændig konsulent eller bestyrelsesmedlem. 

"Jeg fik det råd for mange år siden, at man altid skal sige ja til den største udfordring. Det råd har jeg fulgt, og det har givet mange erfaringer, som jeg nu vil kunne bruge mange andre steder. Jeg har ingen faste aftaler endnu, men har fået flere henvendelser siden jeg har meldt min beslutning ud," siger Helene Regnell. 

Kommentarerne til Helene Regnells post på LinkedIn er da også entydigt positive. Tidligere kollegaer i Dansk Supermarked skriver, at:

"Din indsats i DS har været mærkbar. Dit arbejde med at få CSR på dagsordenen er lykkes. Du er nået ud med dit budskab mange steder i den operationelle del af organisationen" og "...du i den grad gjorde op med berøringsangsten i forhold til at kommunikere de gode tiltag, der allerede rørte på sig i organisationen og hvor du bestemt fik sat CSR på dagsordenen i alle formater". 

Samarbejdpartnere fra Dyrenes Beskyttelse og FairTrade melder sig også på banen, og siger tak for godt samarbejde og inspiration, og håber på fortsat at kunne nyde godt af Helenes viden. 

Dansk Supermarked genbesætter ikke stillingen, men lægger funktionen ind under kommunikationsdirektør Mads Hvitved Grands område. 

-EHS

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere