Ikea

Medarbejder

IKEA vinder ISS Diversity Prize 2017

VELUX A/S, IKEA og DR SymfoniOrkestret var nomineret til ISS Diversity Prize, som blev uddelt ved CBS Diversity Day den 27. april 2017. IKEA vandt prisen for deres arbejde med mangfoldige talenter, som har skabt forbedret bundlinje, innovation og forbedret service til IKEA’s mangfoldige kundegruppe.

Indhold fra partner

Medarbejder

Ikea vil åbne flygtninge-produktionscentre i Jordan

Den svenske møbelmastodont har planer om at åbne produktionscentre i områder i Jordan, der er særligt ramt af flygtningekrisen. Med det og lignende tiltag vil Ikea på verdensplan hive 200.000 mennesker ud af fattigdom.

Samfund

Ikea klar med køkkenlåger af genbrugsplast og -træ

En serie skabsfronter er netop sat til salg i Ikeas varehuse. Selve lågerne er fremstillet af affaldstræ, og forsiden er beklædt med en folie lavet af omsmeltede plastikflasker. Vigtigt cirkulært skridt, siger den svenske møbelgigant.

Samfund

Zaras ejer i søgelyset for brug af lovlig, men aggressiv, skatteplanlægning

Rapport fra De Grønne i Europaparlamentet viser, at Inditex, ejer af bl.a. Zara og Massimo Dutti, har bedrevet aggressiv, lovlig skatteplanlægning og på den måde undgået skatter for over fire mia. kr. Understreger behov for reformer, siger De Grønne og bakkes op af NGO’er.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere