Klima

Supply chain

Etisk handel i praksis kræver indblik i leverandørkæder & ambitiøse mål

Manglende indblik i leverandørernes udfordringer kan gøre det svært for danske virksomheder at arbejde med etisk handel. Selv med et stigende fokus på miljø og arbejdsforhold i leverandørkæder, viser ny leverandørundersøgelse, at der er lang vej endnu.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Dansk Retursystem får ny bestyrelsesformand med grøn profil

Thomas Dalsgaard, koncerndirektør i DONG Energy for Bioenergy & Thermal Power, bliver bestyrelsesformand i Dansk Retursystem. Han mener, at mange virksomheder vil se mod pantsystemet, når der skal findes nye forretningsmodeller i fremtiden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Trump: Kul vil være en ressource i USA i flere tusind år

Under den seneste præsidentdebat mellem de to kandidater Donald Trump og Hillary Clinton blev USA’s energi- og klimapolitik bragt på banen. Holdningerne til emnet var som sædvanligt vidt forskellige.

Klima, miljø og energi

Kostændringer kan reducere fødevaresektorens klimabelastning

Et nyt notat fra tænketanken Concito samler den aktuelle viden om potentialet for at reducere fødevaresektorens klimabelastning gennem ændrede kostvaner, og anbefaler nye initiativer på området.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere