Klima, miljø og energi

Klima, miljø og energi

donaid-hjertet viser forbrugeren vej til velgørenhed

Der er godt nyt til alle, der gerne vil lade deres penge række længere ud i verden end til deres egen indkøbskurv. donaid mærkningsordningen giver nemlig forbrugerne mulighed for at støtte velgørenhed direkte gennem deres indkøb.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: ”Hippie-agtig” holdindsats sikrer lokale fødevarer i Bornholmske storkøkkener

Det handler om mad. Om livsglæde og kvalitet. Men i høj grad også om godt købmandsskab i køkkenet, lokale relationer og om at få de kommunale budgetter til at slå til. Bornholm stiler efter 40% lokale bæredygtige fødevarer inden 2020.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

De grønne tings internet kigger frem

De teknologiske muligheder i Internet of Things rummer et stort potentiale til at bidrage til den grønne omstilling. Primært handler det om at spare ressourcer, og selvom skalaen ikke er stor endnu, så gav en eftermiddag på DTU løfter om mere.

Klima, miljø og energi

Dansk Retursystem får ny bestyrelsesformand med grøn profil

Thomas Dalsgaard, koncerndirektør i DONG Energy for Bioenergy & Thermal Power, bliver bestyrelsesformand i Dansk Retursystem. Han mener, at mange virksomheder vil se mod pantsystemet, når der skal findes nye forretningsmodeller i fremtiden.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere