07.08.2017  |  Samfund

Kom med til arrangementer om unge og målretning af fremtidens arbejdskraft

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom til temaarrangement om, hvordan virksomheder i samarbejde med skoler og frivillige organisationer kan hjælpe unge til at opdage deres styrker og finde en mere praktisk vej til uddannelse og arbejde.

Alt for få unge vælger en erhvervsuddannelse og syv år efter 9. klasse har hver femte ung stadig ingen uddannelse ud over folkeskolen. Samtidig har erhvervslivet udsigt til mangel på faglærte unge.

VFSA afholder derfor sammen med VirksomhedsnetværkCabi en række arrangementer under titlen Målret fremtidens arbejdskraft – Motiver Generation Z til erhvervsuddannelser og lokale jobs. Temaet for arrangementerne bliver, hvordan virksomheder i samarbejde med bl.a. folkeskoler og frivillige organisationer kan motivere og støtte unge – særligt skoletrætte unge, der erklæres ikke-uddannelsesparate – til at tage en erhvervsuddannelse og blive en ressource for det lokale erhvervsliv.

VFSA og Skolelederforeningens undersøgelse af samarbejdet mellem folkeskoler og virksomheder viste, at der er et stort potentiale for et styrket samarbejde, da skolerne i høj grad ønsker det. Resultaterne og perspektiverne fra kortlægningen vil også blive inddraget i arrangementerne, hvor du bl.a. får:

  • Viden og inspiration
  • Praktiske cases og guides
  • Networkshops

(Du kan hente resultatet af undersøgelsen som pdf her)

Arrangementerne afholdes i samarbejde med Jyske Bank-koncernen, Skolelederforeningen, Håndværkerrådet og UU Danmark.

Herunder kan du hente invitation med program, konkrete cases og tilmeldingsinformation for hvert af de fem arrangementer – det er gratis at deltage:

Mere fra Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar

www.vfsa.dk

  • 72142051
  • Njalsgade 72A, 2300 København S

VFSA’s hovedformål er at sætte social ansvarlighed på dagsordenen i det politiske system samt inspirere flere virksomheder til at gøre en indsats for at forebygge, fastholde og indsluse udsatte grupper på arbejdsmarkedet.VFSA’s aktiviteterVFSA igangsætter og arbejder løbende med nytænkende projekter, som skal fremme virksomheders sociale ansvar i forhold til at fastholde, forebygge og indsluse uds…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere