Jobopslag

Kommunikationschef

Scandic Hotels

www.scandichotels.dk/

  • Østergade 10, DK-8000, Aarhus, Denmark
Se profil  
Stilling: Kommunikationschef
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 22.06.2017
Søg job  

Intern og ekstern kommunikation samt rådgivning
Scandic har været på en fantastisk rejse i Danmark de seneste år, og rejsen fortsætter med vækst, nye hoteller, nye koncepter, nye målgrupper og mange flere spændede tiltag. Vidste du, at Scandic de seneste år har gennemført det største renoveringsprojekt i hotelverdenen i Norden? At Scandic i Danmark etablerer nye spændende hotelkoncepter i bymidterne? At Scandic i Danmark er en af de store indkøbere af bl.a. Dansk Angus Kød, har særlig fokus på økologi og vokser kraftigt på hele sit food and beveragekoncept? At Scandic er verdens bedste hotelkæde, når det kommer til tilgængelighed? At Scandic har det største loyalitetsprogram i Norden – Scandic Friends med 2 mio. medlemmer?

Scandic har utrolig mange gode historier, de ønsker at fortælle både til markedet og til egne medarbejdere, og ansætter derfor nu i en nyoprettet stilling med reference til den kommercielle direktør og som medlem af den kommercielle ledergruppe en kommunikationschef, der – i tæt samarbejde med den øvrige ledelse – er ansvarlig for både den eksterne og interne kommunikation.

Du udarbejder kommunikationsstrategien, skaber kommunikationsplatformen og sikrer selv, at strategien eksekveres. Du arbejder i den forbindelse strategisk, taktisk og operationelt. Du er Scandics ansigt over for journalister i både den trykte og digitale medieverden, som er relevant, og som sikrer, at målgruppen rammes. Du er aktiv over for meningsdannerne, og du opsøger selv relevante journalister, skriver pressemeddelser og følger op.

Du styrker den interne kommunikation, som tydeliggør Scandics brand og værdier. Du inspirerer og er i tæt dialog med hoteldirektører på Scandic Danmarks 24 hoteller. Du koordinerer ideer og kampagner med interessenter i hele organisationen, sikrer en konsistent informationsstruktur, skriver artikler, interne nyhedsbreve og udvikler kommunikationen på intranettet. 

Og så er du naturligvis ledelsens rådgiver på alle kommunikationsspørgsmål.

Du arbejder sammen med koncernens kommunikationsdirektør i Stockholm og de øvrige kommunikationsfolk.

Strategisk tænkende praktiker med forretningsforståelse
Du har en relevant teoretisk uddannelse og flere års solid erfaring med et bredt udsnit af kommunikationsopgaver – især PR-arbejde. Du er i dag kommunikationsmedarbejder/-ansvarlig  i en intern kommunikationsafdeling i en virksomhed, hvor PR-arbejde har været en stor del af arbejdsopgaverne og er nu klar til at tage det overordnede ansvar og til at skifte til en virksomhed i en særdeles dynamisk branche, eller du sidder i dag i et kommunikationsbureau, hvor du har arbejdet med lignende kunder og opgaver og har nu lyst til at komme over på den anden side af bordet og implementere dine egne tanker om, hvordan integreret kommunikation udføres i en særdeles ambitiøs virksomhed.

Du er en dygtig kommunikationshåndværker med indsigt i mange dele af en virksomhed og med lyst til selv at udføre operative opgaver.

Du brænder for PR og integreret kommunikation og har et stærkt ønske om at præge og påvirke en meget spændende branche, der både er i vækst i Danmark og under stor forandring.

Du taler og skriver engelsk på højt niveau.

Personligt og fagligt udviklende
Kan du se dig selv i jobbet, og har du lyst til at øge synligheden for Nordens største hotelkæde i Danmark og være med i den kommercielle ledelse i en virksomhed, der hvert år er blandt de bedste arbejdspladser i Danmark, så har du her muligheden for at påtage dig en opgave, der helt sikkert vil udfordre dig fagligt og udvikle dig personligt. Upload din ansøgning og CV til www.mercuriurval.dk (referencenummer: DK-03557).

Om virksomheden
Scandic er Nordens førende hotelkæde med 230 hoteller, 44.000 værelser og 14.400 medarbejdere. I Danmark er Scandic for nyligt kåret til Danmarks næstbedste arbejdsplads og er størst med 24 hoteller på tværs af landet og har en stærk plan om at øge det tal i de kommende år. Scandic ønsker at være et ’World-Class Nordic hotel company’, der skaber ekstraordinære hoteloplevelser for de mange. Scandic er i vækst og er meget ambitiøse. Scandic vil i de kommende år videreudvikle deres mange prisvindende koncepter på både hotel- og food and beveragesiden samt fortsætte sine nybyggerier og renoveringer af eksisterende hoteller. Scandic er pioner inden for CSR og langt størstedelen af hotellerne er certificerede i overensstemmelse med Nordic Ecolabs nye krav. Scandics danske kontor er i København.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere