Event

Konference: FN's Verdensmål og dansk vandteknologi

Dansk Industri

www.di.dk

  • di@di.dk
  • 3377 3377
  • H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 22.03.2017
Start tidspunkt: 10.00-16.00
Sted: DI
Tilmeld  

FN's Verdensmål er en unik platform til at fremme nye forretningsmodeller og udveksle løsninger mellem lande, regioner, byer og virksomheder. Løsninger, som kan skabe bæredygtig udvikling verden over.

Alle verdens lande er omfattet af målene, og alle har udfordringer, som kan vendes til muligheder. Nu skal vi åbne hanerne. Hvilke muligheder har vi, og hvilke netværk har vi at arbejde i, og ikke mindst hvordan kan danske virksomheder i fremtiden bidrage til at opnå Verdensmålene?

FN’s verdensmål betyder nye forretningsmuligheder for virksomheder. Som opfølgning på konferencen ” The Business of Development”, som fandt sted den 18. marts 2016 arrangerer DI og Udenrigsministeriet en række workshops for at inspirere virksomheder til at bidrage til opnåelsen af Verdensmålene via nye løsninger.

Denne ”arbejdskonference” vil fokusere på danske virksomheders arbejde med vandteknologi og bæredygtige forretningsmuligheder. Konferencen, som ligger på FN’s Globale Vanddag, sætter fokus på, hvordan virksomheder i samarbejde med øvrige partnere kan arbejde konkret og praktisk med Verdensmålene.

Arrangementet har til formål at illustrere FN’s Verdensmål som mulighed for at øge forretningsmulighederne for vandteknologi og mulighederne for at bidrage til opbygning af en bæredygtig vandsektor i andre lande. DI har udarbejdet en analyse af globale vandteknologieksportmuligheder. De første resultater vil blive præsenteret på dagen.

Læs mere og se programmet her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere